Sådan Hold Billeder fra Moving i Dreamweaver

June 4

Ved at konfigurere dit billede med CSS i Adobe Dreamweaver CS5.5, kan du holde billedet i at bevæge sig på din webside. Denne opførsel er muliggjort gennem "fast placering," en stil, der er defineret ved at skabe en CSS klasse for det pågældende billede. Når du har oprettet placeringen af ​​dit billede som faste, vil billedet forblive i den samme position på din side, selv om en besøgende ruller længere op eller ned på siden.

Instruktioner

1 Start Adobe Dreamweaver CS5.5.

2 Klik på "File" øverst i vinduet, klik på "Åbn" og derefter dobbeltklikke på den webside, der indeholder det billede, du undgå at bevæge sig.

3 Klik på "Design" -fanen øverst i vinduet.

4 Rul til det billede, du ønsker at holde fra at flytte.

5 Højreklik på billedet, klik på "CSS Styles", og derefter klikke på "Ny". Hvis du har en CSS stil allerede er fastgjort til billedet, kan du også klikke den stil i stedet for at skabe en ny stil.

6 Skriv et navn til CSS stil i feltet under "Selector Name", og klik derefter på "OK".

7 Klik på "Positionering" fra kolonnen i venstre side af vinduet.

8 Klik på menuen drop-ned til højre for "Position", og derefter klikke på "Fixed".

9 Indtast værdier i "Top", "Right", "Bottom" og "Venstre" felter i afsnittet "Placering", klik på "Anvend" og derefter klikke på "OK". Du behøver ikke at indtaste værdier for alle fire positioner. For eksempel, hvis du ønsker at placere et billede i øverste venstre hjørne af vinduet, kan du indtaste "1" og "1" som værdierne for "Top" og "Left".

10 Højreklik på billedet igen, klik på "CSS Styles", og klik derefter på den stil, du lige har oprettet til at anvende det til dit billede.

11 Klik på "File" øverst i vinduet, og klik derefter på "Gem".

TIPS

  • For at opnå dette billede opførsel i Internet Explorer 7 og 8, skal du kontrollere, at du har sat en "! DOCTYPE" værdi for din side. Denne information findes øverst på siden i "Code" visning i Dreamweaver.

relaterede artikler