Sådan Sync Blackberry til Ubuntu

September 13

Sådan Sync Blackberry til Ubuntu


Selv BlackBerry ikke giver hardware drivere eller software, der er kompatibel med Linux-baserede operativsystemer som Ubuntu, er det muligt at synkronisere din BlackBerry med Ubuntu skrivebordet ved hjælp af en open source program udviklet af Linux-fællesskabet. Den software pakke Barry giver Ubuntu at forbinde med BlackBerry-enheder og synkronisere data mellem Evolution --- standard projektoplysninger software til Ubuntu --- og din mobiltelefon.

Instruktioner

1 Vælg "Administration", "System" og derefter "Software Kilder" for at tilføje Barry repository til Ubuntu.

2 Vælg fanebladet "Third-Party Software".

3 Klik på "Tilføj".

4 Indtast eller indsæt "deb http://ppa.launchpad.net/doctormo/barry-snapshot/ubuntu [VERSION] vigtigste" erstatter "[VERSION]" med den version af Ubuntu du bruger. Tryk på "Tilføj".

5 Klik på "Luk" og derefter "Opdater" for at genindlæse kildeliste.

6 Start Terminal ved at vælge "Programmer", "Tilbehør" og "Terminal".

7 Installer Barry ved at binde kommandoen "sudo apt-get install barry opensync opensync-plugin-barry barrybackup-gui" og tryk "Enter". Du skal indtaste dit administrative adgangskode for at fortsætte.

8 Start Evolution ved at vælge "Programmer", "Produktivitet" og "Evolution", hvis du har ikke køre programmet. Konfigurer program til dine specifikationer og læg Mail, Opgaver, kalender og kontakter ved at klikke på den relevante knap for at oprette disse databaser.

9 Tilslut din BlackBerry til Ubuntu computeren med det passende USB-kabel.

10 Start Terminal.

11 12 Skriv "msynctool --configure BlackBerry 1" til at konfigurere Barry til at synkronisere med Evolution. Dette vil lancere en XML-fil, der bliver nødt til at blive redigeret for at afspejle de korrekte destinationer for adressebogen, Kalender og Opgaver listen. Du bør kun være nødvendigt at ændre brugernavnet i destinationen til din Ubuntu brugernavn. Gem dokumentet og lukke, når du er færdig.

13 Skriv "msynctool --configure BlackBerry 2" til at angive id og adgangskode til din BlackBerry. Dette vil lancere en tekstfil. Du bliver nødt til at ændre enhedens værdi som din BlackBerry. Hvis du har en adgangskode, skal du fjerne "#" og erstatte "hemmelige" med din BlackBerry adgangskode. Gem dokumentet og lukke, når du er færdig. For at bestemme din BlackBerry ID, skriv "barrybackup" i Terminal og tryk på "Enter". Den Barry Backup ansøgning vil vise dit BlackBerry ID.

14 Skriv "msynctool --showgroup BlackBerry" og tryk "Enter" for at fuldføre konfigurationen.

15 Skriv "evolution --force-shutdown", og tryk derefter på "Enter" for at shutdown Evolution.

16 Skriv "msynctool --sync BlackBerry" for at synkronisere din BlackBerry med Evolution. Du bliver nødt til at lukke Evolution og køre denne kommando hver gang du ønsker at synkronisere din BlackBerry med Ubuntu.


relaterede artikler