Hvad er en vifte af heltal?

March 24

Hvad er en vifte af heltal?


Programmering platforme tage forskellige tilgange til modellering og lagring af data, men de mest almindelige sprog bruge variabler og arrays. En variabel er et enkelt element af data og et array er en række elementer, der er lagret i en lineær datastruktur. Arrays af heltal er almindelige i mange applikationer, herunder stationære og web-programmer. Forståelse og brug af en vifte af heltal er noget selv begyndere kan opnå.

variable

Computer programmeringssprog kategorisere dataelementer i forskellige typer. Den type af en variabel er en afspejling af den slags data, den indeholder. F.eks fleste programmeringssprog bruge string typer til at repræsentere sekvenser af teksttegn, samt forskellige numeriske typer, herunder heltal. Når et program erklærer en variabel, vil det normalt give variablen et navn, samt tildele en værdi til det. For stærkt skrevet sprog som Java, skal variablen vises sammen en erklæring af sin art, som følger:

int myNum = 5; // et heltal

For nogle andre sprog, er den variable erklæring ikke behøver at omfatte en indikator for den type, som i det følgende PHP-eksempel:

$ My_num = 5;

Oprettelse Arrays

Computerprogrammer kan modellere arrays som variable. Et array variabel kan lagre en række andre variable, eller værdier. I en stærkt skrevet sprog, skal et array erklæring omfatte en indikator for den type værdier arrayet lagrer, som i det følgende Java eksempel:

int [] myNums = {3, 7, 2, 5, 6};

Denne kode opretter et array med fem elementer i det. Hvert element er en heltalsværdi. Følgende eksempelkode viser tilsvarende behandling i PHP:

$ My_nums = array (3, 7, 2, 5, 6);

Indsættelse Elements

Programmer kan ændre elementerne i positionerne inden et array, eller indsætte elementer i tomme positioner. At tilgå en bestemt element, kan programkode bruge elementet indeks, som ofte er et heltal, der repræsenterer positionen af ​​elementet indenfor array'et struktur. Følgende prøve Java-kode demonstrerer indstille værdien af ​​elementet i en bestemt position i et array:

myNums [2] = 9;

Den første position i et array er nul, og den sidste position er én mindre end array længde. Denne kode overskriver enhver værdi allerede er gemt på den angivne position.

associativt array

I nogle sprog, kan arrays være associativt, hvilket betyder, at hvert element har en nøgleidentifikation foruden sin værdi. Følgende PHP eksempel viser et heltal array af denne type:

$ Positioner = array ( "Mary" => 3, "Jim" => 2, "John" => 7);

echo $ positioner [ 'Jim']; // vilje udgang 2

Værdierne i denne matrix er heltal, mens tasterne er strenge. PHP-scripts kan bruge heltal arrays med enten indeks eller centrale adgang.

gennemkører Arrays

Programmer nogle gange nødt til at krydse en hel vifte struktur, adgang hvert element i array efter tur. Følgende prøve Java-kode demonstrerer gennemkører et heltal array, multiplicere hver værdi:

for (int i = 0; i <myNums.length; i ++) {

myNums [i] * = 2;

}

Når denne kode afsluttes udførelse vil hvert heltal i arrayet har en ny værdi, der er det dobbelte af sin oprindelige værdi. Den "for" loop fungerer via array, startende ved den første position og stoppe, når den når enden. Indholdet af sløjfen vil udføre én gang for hver position i heltal array.