Hvordan slår jeg en MP3 fil i en CD-fil?

March 11

En MPEG-1 Audio Layer 3 eller "MP3" fil i en lyd opbevaring fil, der er kodet med en lossy komprimering algoritme. Med andre ord er den rå lydbølge oplysninger, kompromitteret den oprindelige digital optagelse omdannet til en mindre fil, der indeholder en "tilnærmelse" af lydbølgen som grundlæggende redigeringer de akustiske finesser, at enten det menneskelige øre har problemer sensing eller at kommercielle højttalere har problemer med reproduktion. Men for at afspille MP3-filer, du har brug for særlig software til at oversætte data til et signal, højttalere kan konvertere til lyd. Desværre er audio cd-afspillere designet til at afspille signaler, der bruger en Linear Pulse Code Modulation (LPCM) format. En sådan format findes i ukomprimerede WAV filer.

Instruktioner

Konvertering MP3 til wav

1 Hent en MP3 dekodning program og installere det på din computer. For et link til en liste over gratis MP3 dekodere, se afsnittet "Ressourcer" nedenfor.

2 Kør MP3 dekodning program.

3 Tilsæt MP3 til programmets dekodning / konvertering kø.

4 Indstil output format til "WAV".

5 Klik på "Decode" for at oprette WAV version af MP3.

Oprettelse af et Disk Image

6 Download en dvd / cd-brænding program og installere det på din computer. For et link til de 7 bedste gratis disk brændende programmer, se afsnittet "Ressourcer" nedenfor.

7 Kør brænderprogram.

8 Opret en ny disk image. For ImgBurn, skal du blot klikke på ikonet mærket "Opret billedfil fra filer / mapper". For CDBurnerXP, skal du vælge "Data Disc" fanen, klik på "OK" og derefter klikke på "Lyd / musik CD". For InfraRecorder, klik på "File" i værktøjslinien, vælg "Ny" og derefter klikke på "CD image". For FinalBurner Free Edition, skal du klikke på "Audio CD" ikonet i den indledende "Vælg Projekt Type" vinduet.

9 Træk WAV-fil ind i disk billedets "File List" sektionen, ligger i hovedvinduet i brænderprogram.

10 Når du har tilføjet alle de WAV filer, du ønsker, skal du klikke på "File" i værktøjslinien og vælg "Gem".

11 Gem CD image filen på skrivebordet. Du har nu en fil, der indeholder data fra din oprindelige MP3-filer, som let kan brændes til en tom cd og afspilles på enhver standard CD-afspiller.