Sådan ændres Volume niveauer i Audacity

May 30

Audacity er et gratis lydredigering hjælpeprogram, der er hurtigt at blive en fattig mands version af Pro Tools. Det er fyldt med mange af de vigtigste funktioner i lydoptagelse og kommer pakket med ekstra software til yderligere bistand kreativitet. Med lidt øvelse, kan du snart være udklækker rigtig gode optagelser, der koster dig ingenting overhovedet.

Instruktioner

1 Åbn Audacity og begynde at lave musik. Klik på knappen "Record" for at fastsætte et spor. Når du er færdig, skal du klikke på knappen "Stop" for at afslutte optagelsen.

2 Fremhæv det spor ved at klikke og trække, eller tilbage til begyndelsen, og klik på "Rediger", "Vælg" og "Cursor" for at afslutte. Dette vil markere hele sporet.

3 Brug "DB skyderen" på venstre kant af skærmen for at styre lydstyrken. En større DB niveau betyder mere lyd, og en mindre DB niveau betyder en roligere spor. Vær ikke bange for at sætte skyderen DB ind negativer. Det betyder blot, at du er aftagende lydstyrken af ​​den oprindelige spor. Der er også en alternativ måde at påvirke volumen, der skal bruges, hvis du ønsker at gå ud over niveauet af den oprindelige skyderen DB i venstre hjørne af skærmen.

4 Fremhæv det spor, som du gjorde i trin 3. Nu, gå til "Effect" værktøjslinjen øverst på skærmen og klik på "Effect" og "Forstærk." Dette vil bringe en ny menu. Her kan du manuelt indtaste hvor meget du ønsker at ændre din DB niveau.


relaterede artikler