Sådan ændres Arkstørrelse på Microsoft Publisher

June 2

Microsoft Publisher, den dtp komponent i Microsoft Office Suite - som Microsoft flyttet til sin professionelle Suite version af 2010-udgivelse - tilbyder forudindstillede skabeloner til at få dig op og udgivelse elementer såsom brochurer, magasiner, plader af erhvervslivet kort og andre materialer inden for få minutter. Mens Forlagets skabeloner er pre-konfigureret, alt er helt tilpasselig. Ændre ark størrelse på Udgiverindhold skabelon eller ændre en eksisterende dokument formatering med blot et par klik.

Instruktioner

1 Åben Publisher. Klik på fanen "Filer". Klik på "Åbn".

2 Naviger til publikationen til at ændre ark størrelse og dobbeltklik på filnavnet, som åbner dokumentet i Publisher arbejdsområde. Den "Page Navigation" rude åbner i venstre side af skærmen for at vise alle de sider i dokumentet.

3 Klik på "Page Design" -fanen øverst på skærmen. Klik på "Size" knappen under fanen.

4 Vælg en af ​​de forudindstillede ark Størrelsesindstillinger eller klik på "Sideopsætning" for at skrive i tilpassede dimensioner. Publisher tilpasser automatisk siderne.

5 Rul gennem siderne for at gennemgå eventuelle ændringer det nye ark størrelse forårsaget - stigende sidestørrelsen kan gøre dokumentet mindre, reducerer sidestørrelsen kan tilføje sider. Elementer såsom tekstbokse og billeder kan have flyttet med arket størrelse forandring.

TIPS

  • For at ændre ark størrelse på en skabelon, først vælge den skabelon, såsom "Brochurer" ved at klikke på knappen på "Tilgængelige skabeloner" skærm. Følg trin for at åbne den generiske version af skabelonen, så fuldføre trinene til at give de materialer, et nyt ark størrelse.

relaterede artikler