Hvordan man skriver makroer for Grafer i Excel

May 29

Makroer giver brugere af Excel med evnen til at automatisere almindelige funktioner ved at oprette dit eget program. Dette program kan derefter tilgås via menuen makro eller med en ny tastaturgenvej, dvs. "ctrl + v", som er tastaturgenvejen for "indsætte tekst" på de fleste operativsystemer. Du kan oprette en makro til at gøre et sæt af opgaver gennem Excel, endda oprette en graf.

Instruktioner

1 Kortlægge processen. Du kan oprette en graf fra en makro, så længe processen er altid den samme; det vil sige, skal du vælge den samme graftype hver gang. Den bedste måde at sikre, at du ikke går glip af nogen skridt er at kortlægge processen ud først på et stykke papir. Du kan skrive ud trin eller brug blokke og pile, alt efter hvad der er mest behagelig og nem at læse. Denne proces har potentiale til at spare en masse tid i forhold til at reducere forsøg og fejl.

2 Åbn den rapport, du vil oprette en graf for. Udfordringen med at skabe en makro til grafer er, at oplysningerne skal trækkes fra den samme sektion hver gang, for at makroen til at arbejde. Det vil sige, den bedste måde at køre en graftegning makro er at bruge det på en rapport, hvor formateringen forbliver den samme, men det tal forandring. Det betyder de numre, der er ved at blive tegnes altid på samme sted.

3 Gå til menuen Funktioner. Klik på "makroer" og "Indspil ny makro".

4 Opret makronavnet og tastatur genvej. Du kan vælge, hvad du vil, men lad os gå med "Graph" og "ctrl + g" for dette eksempel.

5 Begynde at oprette grafen. Når du opretter navnet makroen vil begynde at optage dine kommandoer. Der er mange måder at skabe en graf, men det nemmeste er at klikke på ikonet grafen i standardværktøjslinjen. Dette ikon ligner et diagram. Gå gennem guiden, skridt for skridt. Hvert valg vil også blive valgt i din makro kommando. Når du er færdig klik på "OK" og "Stop optagelse".

6 Kør din makro. Du kan få adgang din grafregneren på to måder: 1) gå til menuen Funktioner og derefter klikke på "makroer" for at se en liste over de makroer skabt af navn, vælg "Graph", og vælg "Kør"; eller, 2) holde "ctrl" -tasten og tryk på "G" ned.