Hvordan man arbejder med en Tablet G-Pen 340

June 18

G-Pen 340, en pen og tablet skabt af Genius selskab, arbejder med næsten alle computersoftware. Du kan bruge pennen som en mus med fælles computer software som Microsoft Office. Du kan også bruge pennen som en tegning værktøj med billedet software som Photoshop. 340 tablet er 3 inches lang og 4 inches bred. Ved at trykke på pennen til tablettens overflade med forskellige mængder af pres, kan du få adgang til 1024 forskellige pres følsomhed niveauer.

Instruktioner

1 Sæt tablet på dit skrivebord eller tabel. Sæt USB-kablet af tabletten i USB-porten på din computer.

2 Indsæt den cd, der fulgte med din tablet i computeren. Dobbeltklik på ikonet for cd'en, og følg installations vejledningen. Cd'en indeholder tablet chauffører, PenSuite tegneprogram og gratis prøver af Adobe Photoshop og Corel Painter.

3 Dobbeltklik på ikonet for en af ​​de gratis prøver at åbne programmet. Tryk på "Register senere" i pop-up vindue.

4 Hold G-340 pen til tabletten, med spidsen af ​​pennen berøre overfladen. Flyt pennen hen over overfladen af ​​tabletten for at flytte markøren. Vælg en tegning eller maleri værktøj ved at dobbeltklikke trykke pennen til overfladen.

5 Tegn pennen. Klik på knappen på pennen til højre-klik. Flyt pennen ned for at flytte markøren ned. Vælg den relevante indstilling fra drop-down menuen og slip knappen.

TIPS

  • G-Pen 340 bruger et AAA-batteri.

relaterede artikler