Sådan Lod i en Jack på en Latitude D600

May 3

Sådan Lod i en Jack på en Latitude D600


DC strømstik af en Dell Latitude D600 indeholder en grænseflade til AC-adapter til at tilslutte til den bærbare computer til både oplade batteriet og køre den bærbare computer. Over en længere tidsrum, eller ru brug, kan donkraften begynde at miste sin forbindelse til bundkortet og vil enten ikke strøm til laptop eller kun når ledningen holdes i en bestemt position. Men efterhånden donkraften mister forbindelsen fuldstændigt og skal udskiftes. Denne reparation kræver en moderat mængde lodning viden og at den bærbare computer allerede demonteres.

Instruktioner

1 Sæt loddekolben i og lad den varme op. Dette bør kun tage et par minutter. Vend bundkortet over på ryggen for at give nem adgang til DC jack s ben.

2 Brug loddekolben til at varme op lodde omkring Jacks stifter indtil loddemetal smelter, derefter tage lodning pumpen og fjern den våde lodde. Du skal gentage denne proces flere gange for at fjerne så meget af det gamle loddetin som muligt. Når du har fjernet det gamle loddetin, tage loddekolben i den ene hånd og nåletang i den anden, og langsomt opvarme hver jack pin og forsøge at forsigtigt trække det fri af bundkort med en tang. Forsøg ikke at tvinge stikket fri, fordi du kan løsne spor fra printkortet og reparere det er ikke nogen lille opgave.

3 Sæt gamle jack til side, tag isopropylalkohol og let våd tandbørste. Skrub jack området for at fjerne eventuelle urenheder og brænde mærker fra loddeprocessen. Før du fortsætter, skal du vente omkring fem minutter, indtil al overskydende alkohol er fordampet, og bestyrelsen er ren og tør.

4 Tag loddekolben og anvende nogle friske loddetin til spor punkter, hvor Jacks stifter passer. Dette vil hjælpe jack sæde ordentligt og forbedre forbindelsen mellem donkraften og bundkortet. Når det er færdig, så det passer til nye jack på plads og lodde benene.

5 Tilslut strømkablet, når lodde er afkølet til kontrollere forbindelsen. Du bør se et lys indikerer, at den bærbare computer har strøm. Tag netledningen, saml den bærbare computer, og start den op.


relaterede artikler