Hvad betyder det, når din Facebook er blevet deaktiveret?

June 30

Hvad betyder det, når din Facebook er blevet deaktiveret?


Facebook kan deaktivere din konto af flere grunde; nogle er for at beskytte dig, og nogle er at beskytte andre mod dig. Facebook hedder i filosofien sektion på deres Safety Center, "Ved en gennemgang af rapporter om misbrug indhold, vi fjerne noget, der overtræder Facebook vilkår eller EF-standarder." Udstationering upassende indhold, chikanerende andre medlemmer og gå imod sikkerhedsregler er alle årsager til at have din konto midlertidigt begrænset. Det er vigtigt at kende reglerne og ansvar Facebook-brugere skal acceptere at følge. Hvis du er fundet i strid med dem, så din konto kan blive permanent deaktiveret.

upassende indhold

Facebook har strenge regler, når det kommer til udstationering upassende indhold på sitet. Ifølge Facebooks erklæring om rettigheder og ansvar, "Udstationering enhver uanstændigt, pornografisk eller seksuelt eksplicitte billeder, samt eventuelle billeder, der skildrer grafisk vold vil have din konto deaktiveret." For at begå handlinger som disse, kan din konto blive deaktiveret samme.

Chikane

Brugere, der chikanerer andre Facebook medlemmer risikerer at blive deaktiveret. Gentagne gange at sende beskeder til en bruger eller udstationering pinligt og eller krænkende materiale til en brugers profil alle udgør chikane. I Facebooks Safety Center, virksomheden siger, "Vi tager beskyttelse af personlige oplysninger meget alvorligt. Vi arbejder med retshåndhævelse givet fald og i det omfang, der kræves ved lov til at sikre sikkerheden for de mennesker, der bruger Facebook." Facebook bestræber sig på at stoppe disse situationer, før de eskalerer ved at give brugerne mulighed for at rapportere misbrug indhold, når det sker.

sikkerhedsmæssige grunde

Facebook opfordrer alle brugere til at rapportere eventuelle forbrydelser phishing eller hacking svindel til webstedet. Hvis en af ​​dine venner flag en stilling som mulig fidus, eller nogen udgør som dig på sitet, kan Facebook vælge for midlertidigt at deaktivere din konto til din egen beskyttelse, mens det undersøger situationen.

Gendan Facebook konto

For at genaktivere din Facebook-konto, bliver du nødt til at fuldføre et par skridt. Når du logger ind på din konto, vil Facebook send en re-aktivering link til e-mail, du har tilmeldt dig med. Gå til din email og klik på linket. Du vil derefter nødt til at indtaste en ny e-mail-adresse for at få adgang til din konto. Hvis du mener, at din konto er blevet deaktiveret ved en fejl eller på grund af en misforståelse, kan du rapportere problemet til Facebook Hjælp i et forsøg på at få denne proces vendes.


relaterede artikler