Sådan oprettes kontakt formularer i Dreamweaver

June 26

En online kontakt formular giver besøgende en måde at kontakte webmaster af denne hjemmeside. Kontakt formularer er der for at indsamle oplysninger såsom besøgendes navne, e-mail adresser og kommentarer. Adobe Dreamweaver web-authoring software giver brugerne en visuel design layout og en række prædefinerede værktøjer til at skabe sådanne kontaktformularer.

Instruktioner

1 Åbn Adobe Dreamweaver og oprette en ny fil.

2 Vælg "tom side" under "Kategori" i venstre rude, og derefter vælge "HTML" i højre rude af "Nye dokumenter" vinduet.

3 Klik på "Opret". Du er nu præsenteret en hvid blank side til at oprette din formular.

4 Klik på "Indsæt" i øverste menubjælke og derefter klikke på "Form". Denne kommando vil skabe en firkantet kasse på skærmen med røde hjørner omkring det. Du vil placere alle dine formelementer i denne boks.

5 Placer markøren øverst til venstre på pladsen og skriv "Fornavn:" og derefter gå til den øverste menubjælke og klik på "Indsæt", "Form objekter" og klik på "tekstfelt". Dette vil indsætte en tekstboks til højre for det første navn etiketten til at indsamle den besøgendes fornavn.

6 Placer markøren på pladsen under det første navn etiketten og skrive "Efternavn:". Og derefter gå til den øverste menubjælke og klik på "Indsæt", "Form objekter" og klik på "tekstfelt" Dette vil indsætte en tekstboks til højre for det sidste navn etiketten til at indsamle den besøgendes efternavn.

7 Placer markøren på pladsen under den sidste navn etiketten og skrive "Email:". Og derefter gå til den øverste menubjælke og klik på "Indsæt", "Form objekter" og klik på "tekstfelt" Dette vil indsætte en tekstboks til højre for e-mail-label til at indsamle den besøgendes e-mail-adresse.

8 Placer markøren på pladsen under e-mail-adresse label og skriv "Kommentarer:" og derefter gå til den øverste menubjælke og klik på "Indsæt", "Form objekter" og klik på "Textarea". Dette vil indsætte en tekst område boksen til højre for kommentarer etiketten for at indsamle de besøgendes kommentarer.

9 Klik på "Vis" og derefter på "Egenskaber" hvis vinduet egenskaber ikke vises allerede.

10 Klik på hvert input tekstfeltet for at vælge den. Dette vil gøre det muligt for dig at ændre sit navn i "Egenskaber" vinduet. Skift hver boks til at korrespondere med etiketten navn.

11 Placer markøren nederst i firkant under alle formelementer og klik på "Indsæt", "Form Objects" og derefter klikke på "Button". Dette indsætter en send-knappen nedenfor kontaktformularen.

Eksempel HTML-kildekode genereret i Dreamweaver:

<Form action = "placere din server side script her" method = "post">

<P> Fornavn:

&lt;input type="text" name="FirstName" />

& Lt; input type = "submit" name = "Submit" value = "Send">

</ P>

<P> Efternavn: <input type = "text" name = "Efternavn" /> </ p>

<P> E-Mail: <input type = "text" name = "email" /> </ p>

<P> Kommentarer: <textarea name = "kommentarer" cols = "40" rækker = "10">

Skriv kommentarer her. </ Textarea> </ p>

<Input type = "submit" name = "submit" value = "send" />

</ Form>

12 Klik på "File" og derefter "Gem som". Gem det som contactform.html.


relaterede artikler