Sådan installeres det nye sociale plugins på Facebook

July 21

Når du indsætter i webadressen på den hjemmeside, hvor du vil have en Facebook "social plugin" for at gå, stedet genererer automatisk en kode til det. Uanset hvilken plugin du vil installere - visse plugins tillader besøgende på dit websted for at "Like" dine sider og indlæg, mens andre lader dem kommentere ved hjælp af deres Facebook-konti - gøre det indebærer indlejring pre-genererede kode i HTML eller PHP-fil, der svarer til den side, hvor du installere plugin.

Instruktioner

1 Gå til facebook.com, logge ind og klikke på knappen "Udviklere" nederst på siden. Klik på "Tilføj Facebook til Mit websted", og holde musen over navigationen menu, der vises i venstre side af skærmen. Klik på "Core Concepts," og derefter "Social Plugins".

2 Klik på navnet på den plugin, du vil installere. Indstillinger omfatter knappen "Like" og "Kommentarer", som gør det muligt for besøgende at kommentere på dit websted ved at logge ind på Facebook.

3 Indtast webadressen på den side, hvor du ønsker at installere plugin i "URL For at kommentere" feltet. Angiv, hvor bred din ønsker plugin til at være, dets farver og andre muligheder Facebook giver, som varierer per plugin. Klik på "Get Code," fremhæve hele koden, skal du højreklikke på det, og klik på "Kopier".

4 Åbn en ny fane, og navigere til din web værtens login-side. Åbn dit websted "File Manager" sætte kryds i feltet ud for HTML eller PHP fil til den side, hvor du vil indsætte plugin og klik på "Rediger".

5 Klik med musen på linjen i den side, hvor du vil indsætte plugin. Højreklik, vælg "Indsæt", klik på "Gem" og derefter åbne din side i et nyt faneblad eller vindue at se, at plugin nu vises.


relaterede artikler