Sådan bruges den infrarøde port på mobile computere

March 4

Sådan bruges den infrarøde port på mobile computere


Den infrarøde port på en bærbar computer plejede at være den vigtigste metode til at overføre filer trådløst. Selv om det fungerer godt, er der visse begrænsninger med infrarød. For eksempel er det virker kun med linje af syne, så den bærbare computer og den enhed, du overfører fra behov for at være et par fødder væk fra hinanden. Bluetooth løst disse problemer og er normalt den foretrukne teknologi, når det kommer til trådløse overførsler. Men hvis du stadig har en infrarød port og ønsker at bruge det, er der nogle enheder, der stadig kommer udstyret med denne teknologi.

Instruktioner

1 Tænd for computeren, og klik på Start-menuen og gå til Kontrolpanel, derefter til "Enhedshåndtering" og "Infrarød." Vælg "Aktiver Infrarød."

2 Indstil enhedens infrarøde port ved siden af ​​porten på din computer. Vent 30 sekunder, og Windows vil detektere den infrarøde port på enheden.

3 Find den fil, du ønsker at overføre fra din computer til enheden og højreklik på den. Vælg "Overfør fil" og "Infrarød." Du vil få en meddelelse, der spørger, om du ønsker at acceptere overførslen. Vælg "Ja". Afhængig af størrelsen af ​​filen, vil det tage omkring et minut til to minutter at overføre.