Sådan åbnes Vælg en lås for "RuneScape"

February 2

Picking låse er en del af den tyvagtige færdighed i massive multiplayer online rollespil "RuneScape." Tyvagtige er medlem kun dygtighed, så spillerne kan stjæle loot fra ikke-player karakterer (NPC) og kister og låse dørene for at få adgang til yderligere områder af "RuneScape." De fleste elementer og områder har et krav Thieving niveau minimum for at få adgang. Derudover nogle kister og døre kræver en indbrudstyv at åbne eller indeholde en fælde. At opdage en kiste, NPC eller dør krav, højreklikke på elementet, og vælg den relevante handling. Kravene vil blive vist på skærmen.

Instruktioner

1 Træn din Tyve til det krævede niveau. Du kan opnå dette ved lommetyveri mænd og kvinder i hele spillet, Landmænd ligger mellem Lumbridge og Varrock og HAM medlemmer placeret i HAM hovedkvarter vest for Lumbridge. Desuden, hvis du har gennemført Købere og Cellars søgen, kan du træne Thieving i den tyvagtige Guild.

2 Køb en lockpick fra Grand Exchange, hvis det er relevant. Alternativt kan du købe en lockpick fra butikken i Rogue s Den og den generelle butik i den tyvagtige Guild.

3 Gå tilbage til det element, du ønsker at låse op, og højreklik. Vælg "Open Door", "Pick Lock Door", "Open Chest" eller "Søg efter Traps", afhængigt af det emne, du forsøger at åbne. Nogle emner kræver flere forsøg på at vælge. Sørg for at du afvæbne fælder, før du forsøger at vælge en lås.

TIPS

  • Nogle låste emner stun, eller forårsage skade, hvis du undlader at hente det. Medbring mad med dig at beskytte mod døden.
  • Hvis du befinder dig lige kort af det krævede Tyve niveau, kan du bruge en Thieving niveau booster. Bandit bryg og Sq'irk juice øge din Thieving niveau med en til tre niveauer. Du kan få en Bandit bryg fra Grand Exchange og Sq'irk saft fra Sorceress Garden minigame.
  • Nogle elementer reducere risikoen for at blive fanget, mens Thieving. Du skal have et niveau 54 Hunter at bære handsker i Stilhed og fuldføre Ardougne Achievement Dagbog at opnå en Ardougne Cloak.

relaterede artikler