Må Facebook Profiles udløber?

June 8

Må Facebook Profiles udløber?


Når det er skabt, er en Facebook-profil ikke udløbe. Der er måder at gøre en profil mindre synlig i langvarig inaktivitet. nogen form for profil fjernelse fra Facebook kræver dog, en handling såsom sletning eller deaktivering af brugeren. Selv i tilfælde af død af en bruger, en profil forbliver synlig.

Profil Liv og Inaktivitet

Uanset mængden af ​​inaktivitet, en Facebook-profil forbliver på Facebooks servere, og er synlig for venner. Men hvis en profil er inaktiv i længere tid, vil det sandsynligvis blive mindre fremtrædende i andre brugeres news feeds. Dette skyldes inaktivitet af profilen samt det faktum, at Facebook-nyhedsfeed styres af en algoritme, der prioriterer populære indlæg og de mest hyppige kontakter i en bruger.

Memorializing en Facebook konto

Hvis en Facebook-bruger dør, kan hans konto huskes. For at memorialize en konto, skal Facebook modtage en anmodning herom fra en ven af ​​den afdøde. For at bekræfte døden, er nødvendige oplysninger såsom en nekrolog. I tilfælde af et dødsfald, kan en profil fjernes, men de eneste, der har tilladelse til at anmode om fjernelse af en afdød persons profil er nærmeste familie af den afdøde.

Sletning af en Facebook konto

For at slette en Facebook-konto, brugeren logger ind på den konto, og navigerer til Hjælp. I Hjælp, brugeren vælger fanebladet "Administrer din konto" og derefter vælger "Deaktivering, sletning og memorializing" linket. Under vejledningen til sletning af en konto er en "Udfyld denne formular" link. Hvis du klikker på dette link, og derefter bekræfter kontoen sletning fjerner profilen permanent. Når du sletter din profil på denne måde, er din konto og de oplysninger i forbindelse med det væk for evigt. Hvis du ønsker at bevare alle oplysninger fra din profil, kan du downloade det til din computer, før du sletter din konto.

Deaktivering en Facebook konto

Deaktivering er en mindre permanent alternativ til at slette en Facebook-konto. Det giver dig mulighed for at slutte Facebook med dine oplysninger intakt, hvis du ønsker at gøre det. I din Facebook "Kontoindstillinger" skærm, skal du vælge "Security" muligheder. Nederst på skærmen Sikkerhed er et link med titlen "Deaktivér din konto." Når du klikker på dette, bliver du bedt om dine grunde til deaktivering. Efter bekræftelse din deaktivering, din profil og oplysninger i forbindelse med den forsvinde fra Facebook. Når du ønsker at genindtræde Facebook, skal du logge ind på din konto på den sædvanlige måde, og dine oplysninger igen.