Sådan downloader musik fra Rhapsody til en MP3-afspiller

December 29

Sådan downloader musik fra Rhapsody til en MP3-afspiller


Rhapsody er en af ​​de største musik-udbydere på internettet. Rhapsody tilbyder en sang katalog over mere end 8 millioner sange i en række forskellige genrer. Desuden Rhapsody tilbyder en række medlemskab planer, der giver medlemmer ubegrænset download rettigheder, afhængigt af den plan, du vælger. Desuden downloads er kompatible med en række MP3-enheder, såsom SanDisk Sansa eller Apple iPod.

Instruktioner

Downloade musik fra Rhapsody til en MP3-afspiller

1 Log på rhapsody.com. På deres hjemmeside, Rhapsody giver gæster og medlemmer med et udvalg af nye udgivelser og en liste over de mest populære downloads. Dette kan arrangeres af sang, album eller kunstner. Du vil blive bedt om at oprette en konto hos Rhapsody ved at give din e-mailadresse og et password med seks tegn.

2 Skriv navnet på den sang eller kunstner i "Søg efter musik" tekstfeltet. Du vil blive forsynet med en kort bio på kunstneren, de mest populære downloads og store album udgivelser. Desuden vil du blive forsynet med en liste over kunstnere, der deler musikalske ligheder og en liste over musikere, der har påvirket den kunstner, du har valgt.

3 Vælg en musikgenre. Den anden mulighed, du har til rådighed for at hente musikken på Rhapsody er at klikke på en musikgenre. Når du har fundet den musik, du vil downloade, skal du klikke sangtitlen. Klik på knappen "Køb MP3". Du kan føje flere spor til din kurv, eller du kan fortsætte til "Gå til indkøbskurven." Du vil blive vist subtotalen for sange, du vil downloade. Klik på knappen "bestilling nu".

4 Betal for dine sange med et kredit- eller betalingskort. Når dine sange er blevet betalt for, vil de blive hentet i din medieafspiller eller i "My Music" mappe på din pc. Denne operation er afsluttet med hjælp af Rhapsody MP3 download manager. Desuden Rhapsody spor, at du downloader kan gemmes på Rhapsody til senere aflytning.

5 Synkroniser din medieafspiller med din MP3-afspiller. Brug af Windows Media Player, skal du vælge de numre, du vil føje til din MP3-afspiller. Du kan gøre dette ved at klikke på sporene og trække dem til "Sync" vinduet. Tilslut din mp3-enhed til din computers USB-port. Klik på knappen "Start synkronisering". Dine downloadede Rhapsody sange vil blive overført til din MP3-afspiller i løbet af få minutter.