Hvordan man tegner en kanin Online

April 27

Hvordan man tegner en kanin Online


Internettet er et land med mange undere, ikke mindst som er gratis tegning lektioner. Talrige hjemmesider giver trin-for-trin instruktioner til at trække næsten alt tænkelige. En af de mere populære emner for en begyndelse kunstner er en kanin. Uanset om du håber at starte med en simpel tegneserie bunny eller ønsker at dykke i med et realistisk skitse, kan du være sikker på, at der er en tutorial online forklare præcis, hvordan det skal gøres.

Instruktioner

1 Brug DrawingCoach.com s tegneserie bunny tutorial. Du vil ende op med en simpel tegneserie, der ser sød og er let at trække --- så meget desto mere grund af de detaljerede anvisninger. Ved at begynde med en række ovaler og udfylde detaljer, vil du snart har din egen kanin tegneserie.

2 Prøv Learn-how-to-draw-now.com s trin for trin tutorial. Denne kanin har en endnu enklere grundform, men giver dig en mere realistisk resultat end den foregående tutorial. I stedet for et par billeder med dybdegående tekstlige anvisninger, dette site viser dig en række billeder af tegningen i gang, men med nok skridt til at gøre det meget let at følge.

3 Følg kunstner Jay fransk s tutorial på YouTube.com. I sin video, Jay viser hvordan man tegner en anatomisk korrekt kanin, hvilket giver dig en skitse, der, mens enkel og hurtig at tegne, er overraskende realistisk. Hans verbale forklaringer, kombineret med tegningen optagelser, gør det en fremragende instruktionsvideo.

4 Brug Howtodrawit.com s kanin-tegning instruktioner, hvis du leder efter noget yderst enkel med et strejf af lune. Mange af webstedets instruktioner er faktisk digitaliserede sider fra en gammel børnebog, der viser, hvordan man tegner stiliserede dyr med retninger i rim.