Sådan foretages fejlfinding Pro Tools LE

July 7

Pro Tools er en software program til optagelse og redigering af lyd. Det er blevet standarden for pladeindustrien, bliver brugt i større lydstudier, radio- og tv-produktion huse, og selv for amatør hjem optagelser. Som med enhver kombination computer hardware og software, kan Pro Tools udgave LE pådrage problemer.

Instruktioner

1 Opret og arbejde med Pro Tools LE sessioner på en separat drev end din C: harddisk. Dette vil forhindre en DAE fejl 9035 meddelelse opstår. Din primære computer drev, C: drev, kan blive fuld og fragmenteret, bremse læsning og skrivning af data. Eksterne harddiske er nu let tilgængelige på computer og kontorforsyninger og til meget rimeligt priser. Kør Pro Tools LE fra din primære harddisk, men placere alle session-filer på en separat intern eller ekstern harddisk.

2 Reducer ventetid problemer ved at sænke hardware buffer størrelse. "Latency" er forsinkelsen i lyd musiker hører under overvågning hans præstation under optagelse. Det sker som det analoge signal rejser gennem Pro Tools 'analog til digital / digital til analog interface og tilbage ud til højttalerne. Klik på "Playback Engine" dialogboksen i Pro Tools LE og sænk indstillingen til 128 prøver, mens du optager. En højere indstilling er nødvendig senere ved blanding, for computeren at håndtere tunge lydbehandling.

3 Sæt alle USB og brand wire kabler, hvis du oplever periodiske problemer. Luk for computeren og alle ydre enheder, herunder Pro Tools LE interface, du bruger ned. Tag og genindsætter alle USB-kabler til tastatur og mus, og FireWire kabler til Pro Tools interface og en ekstern harddisk. Oxidation og dårlig mekanisk siddepladser kan forårsage intermitterende elektrisk kontakt, der resulterer i en række problemer. Også, slukke for computeren og genstarte den, især hvis det har kørt i flere timer, kan rydde "junk", der er under opsejling, i computerens RAM-hukommelse.