Universal Power Adapter Tips

February 21

Universelle strømforsyninger er enheder, der - på grund af en række add-on tip - kan passe forskellige strømforsyning stikkontakter alt fra én strømkilde. Dette er ikke blot spare dig besværet med at opbevare og bære forskellige tunge power packs, men det sparer dig også penge brugt på nye strømforsyninger, der er nødvendige for nye enheder. Tips foretages af leverandører til at øge antallet af elektroniske enheder en adapter kan passe. Disse kan sælges med adapteren eller udbydes som en særskilt tilføjelse.

Connection Størrelser

Universel strømadapter tips kommer i en bred vifte af forbindelsestyper. Selv når du har indsnævret det ned til en enhed, såsom en mobiltelefon eller bærbar computer, er der stadig masser af forskellige specifikke tips fra at vælge mellem. Tilslutning tip er normalt kodet eller nummereret at repræsentere en bestemt størrelse eller form af udbuddet port. Targus er et firma, der sælger adapter tips, og de mærke deres bærbare opladere som "L" efterfulgt af et tal til at repræsentere størrelsen. En "L106", for eksempel, vil passe en Dell Alienware M15X notebook. Næsten alle tip leverandører vil have en konfiguration ark eller et program til at hjælpe dig med at finde ud af, hvilke tip passer til din enhed og model.

OD og ID Målinger

Tips kan også dimensioneres af deres målinger. Laptop forsyning tips, for eksempel måles ved deres ydre og indvendige diametre. En forbindelse størrelse på 6,3 (OD) med 3,0 (ID) betyder, at spidsen har en udvendig diameter på 6,3 mm og de foranstaltninger indvendig diameter på 3 mm

Tip Shape

Tips kan fremstilles som en lineær enhed eller i en bøjet L-form. L-formede ender er normalt mere populære, fordi de forhindrer de tips fra snapper inde i enheden, hvis den er sled eller trukket på. L-formede tips til laptop opladere betyder også, at den bærbare computer kan sidde op mod muren uden at bøje strømkablet.

Anvendelser

Universel strømadapter tips er normalt fremstillet til fem centrale enhedstyper: bærbare bærbare computere, mobiltelefoner, PDA enheder, digitale kameraer, MP3-afspillere og gaming produkter. Nogle adapter tips bruges også med specielle elektroniske enheder såsom eksterne harddiske eller animerede billedrammer.