Sådan oprettes en Navigation Bar for en webside

February 20

Sådan oprettes en Navigation Bar for en webside. Besøgende på dit websted kan finde rundt ved hjælp af en praktisk navigationslinje til at vejlede dem!

Instruktioner

En navigationslinje, der bruger tekst kun sparer på download-tid og er let at tilføje.

1 Åbn den side ved hjælp af en tekst redigering program, såsom Notepad eller EditPad. Placer markøren hvor navigationslinjen vises.

2 Skriv følgende, ændre sidens navne og steder, hvor der er anført: Forside / Den centrum tag centrerer hele navigations bar, mens de resterende tags tjene til at tilføje en tekst link til andre sider. De sidste tags tilføje et mellemrum, en skillelinje og en anden plads mellem hvert link.

3 Fortsæt med at tilføje sider på denne måde, ændre navne og steder, hvor det er relevant: Nyheder /

4 Luk centrum tag ved at skrive:

Brug en tabel til at line op links og tilføje farve til en navigationslinje. Det anbefales, at du læser "Sådan tilføjes en tabel til en webside 'eHow først.

5 Åbn den side ved hjælp af en tekst redigering program, såsom Notepad eller EditPad. Placer markøren hvor navigationslinjen vises.

6 Begynd bordet ved at skrive følgende: Dette fortæller browseren at begynde en tabel med ingen grænse og en bredde på 100%.

7 Begynd tabelrækken:

8 Tilføj det første link ved at skrive følgende: Home. Dette tag fortæller browseren den første kolonne har en bredde på 25% af bordet, tilføjer et link til hjemmesiden, centrerer teksten og lukker søjlen.

9 Fortsæt med at tilføje links ved hjælp af de samme tags, erstatter sidens navn og placering efter behov. Hvad er nyt.

10 Luk centrum tag ved at skrive:

11 Luk rækken ved at skrive:

12 Afslut tabel:

Kontroller hvert link på bar værker. Besøgende hader at fare vild, og vil ikke vende tilbage!

13 Gem den nyligt reviderede side og overføre den til din hjemmeside.

14 Opret forbindelse til internettet, og klik på hvert link for at bekræfte det er korrekt.

15 Foretag de nødvendige ændringer, skal du gemme og uploade igen.

TIPS

  • Tilføj en baggrundsfarve til bordet for at gøre det skiller sig ud. Efter WIDTH = 100% tag, skriv følgende, erstatte med den ønskede farve eller hexadecimal kode: BGCOLOR = 'blå'.
  • Hvis du bruger en baggrundsfarve, gøre tekstlinks fed eller forøge skriftstørrelsen for at gøre dem skiller sig ud bedre mod den farvede baggrund.
  • Tilføj eller mindske antallet af kolonner ved at sikre den procentdel af hver kolonne kombineret tilføjer op til 100%. For eksempel det ovennævnte eksempel anvender fire søjler, hver 25% af bordet. For tre kolonner, bruge 33%.

relaterede artikler