Sådan Burn en Service Pack til en cd

April 5

Sådan Burn en Service Pack til en cd


Hvis du har downloadet den nyeste Windows service pack og du vil gemme overførslen på din næste re-installation af Windows, bruge gratis disc-brænding software til at skabe en data-cd. Ifølge Microsoft alle service pack opdateringer indeholder installationsfilerne fra tidligere versioner, så opdateringer kræver ikke den tidligere service pack for at kunne fungere korrekt. Sikkerhedskopiering af service-setup pakke filer på CD beskytter dine filer harddiskfejl og systemet registreringsdatabasen fejl.

Instruktioner

Gratis Disc-Burning Software

1 Hent og installer den cd-brænding freeware fra Rocket Division. Klik på menuen "Start" og "Start Burn" for at starte softwaren.

2 Klik på "Brænd data" under "Alle Handlinger" panel i venstre side af vinduet. Indsæt en tom cd, og klik på "Opdater" for at indlæse disken. Klik på "Næste" for at starte disken-brænding guiden.

3 Træk din service pack Exe-filer til listen cd mappe på højre side af vinduet. Klik på "Burn" til at skrive data til disken.

Final Burner Freeware

4 Download og installer freeware fra Protected Soft. Klik på "Start" menuen og "Final Burner" for at køre programmet. Sæt en tom cd i diskdrevet.

5 Klik på "Tilføj filer" i venstre side af vinduet, og dobbeltklik på den service pack-filer for at tilføje til disken. Klik på menuen under "Drive" for at vælge din "D:" ". Disk Name" drive, og skriv navnet på din backup disk under

6 Markér afkrydsningsfeltet ud for "Tillad næste session" for at oprette en genskrivbar disk. Markér afkrydsningsfeltet ved siden af ​​"Test skrive" for at køre en test på cd-brænder for skrivefejl. Klik på "Burn" nederst på skærmen for at brænde en cd.

Gratis Windows XP Burner

7 Hent og installer den gratis disc-brænding program fra CD Burner XP. Klik på "CDBurnerXP" i menuen "Start" for at køre softwaren. Indsæt din tomme disk.

8 Klik "Data Disc" og "OK" for at åbne en disk-brænding vindue. Træk service pack filer fra mappen filen i øverste venstre vindue til "Disc" vinduet nederst til venstre. Tilføj op til 700 MB data.

9 Klik på "Brænd". Vælg at "Lad disk åben" eller "Afslut disk", afhængigt af om du bruger genskrivbare medier. Klik på "Brænd disk" til at skrive disken.

TIPS

  • Reducer størrelsen af ​​dine service pack-filer ved at oprette ZIP-filer med en fil-komprimering nytte. Dette vil tillade dig at passe flere filer på en enkelt disk.

relaterede artikler