Hvordan man laver en bedre PowerPoint præsentation

November 1

Hvordan man laver en bedre PowerPoint præsentation


Microsoft PowerPoint software bruges til at skabe præsentationer til hjemmesider eller som visuelle hjælpemidler under foredrag, taler og præsentationer. Du kan bruge PowerPoint ved særlige sammenkomster såsom ferie, bryllupper eller familiesammenføringer. Du kan vise din PowerPoint-præsentation til tilskuerne ved at projicere det over på en større skærm med en projektor. Du kan også tilslutte computeren til et tv ved hjælp af et S-Video eller HDMI-kabel.

Instruktioner

Tilføj grafik og animationer

1 Åbn en eksisterende Microsoft PowerPoint-præsentation eller oprette en ny. Indsæt multimedieklip eller andre billeder, hvor de kan illustrere et aspekt af din præsentation. Cartoon stil multimedieklip bør ikke anvendes i professionelle præsentationer. For professionelle præsentationer, bruge fotografier, der bedst passer dit emne. For eksempel, indsætte et billede som sikkerhedsbriller, hvis du opretter en præsentation, der viser de grunde til at bære sikkerhedsudstyr ved arbejde i laboratorier. Tilføjelse af en "opløse" animation til beskyttelsesbriller ville være fint; men ikke bruger for mange animationer i professionelle præsentationer. Tilføj animation til billedet ved at vælge billedet og klikke på tredje faneblad fra venstre, "Animation". Vælg en animation fra valgmulighederne på listen. Vælg en, der bedst arbejder med det emne, du dækker.

2 Tilføj lydeffekter til dine animationer ved at vælge en fra drop-down menuen ved siden animationerne palle. Vælg en overgang hastighed for dine animationer. Anvend animationer, lyd og en overgang hastighed kun for nogle af dine multimedieklip, hvis du vil lave en professionel præsentation; grafik kan fungere som visuelle hjælpemidler til din præsentation og som en hukommelse støtte til visuelt orienterede elever. Brug lyd og grafik sparsomt for en professionel præsentation, mere for andre projekter. For eksempel, hvis du laver en præsentation en graduering part, musik er næsten et krav.

3 Indsæt et diagram til at afklare data i din præsentation. Klik på "Indsæt", den anden fane fra venstre, og vælg "Tabel" eller "Chart" på paletten. Valg "Chart" vil bringe en liste over forskellige typer af diagrammer; vælge diagrammet der vil fungere bedst med dine oplysninger. Overvej at bruge et diagram med en 3-D design, hvis det er tilgængeligt. Brug ikke for mange diagrammer; kun bruge dem, når de er nødvendige for de oplysninger du præsenterer.

4 Brug en relevant filmklip, der er under tre minutter lang. Under "Indsæt", vælg "Film". Vælg en film klip, du har på din computer, hente en fra internettet eller bruge en pre-made, der fulgte med softwaren. Don & # 039; t begrænse din præsentation til at pre-made videoer, der kommer med softwaren.

5 Tilføj et fotoalbum - en god idé for parterne - ved at klikke på "Indsæt" og vælge "Fotoalbum". Vælg "ny fotoalbum" og derefter klikke på "fil / disk." Upload så mange billeder fra din computer, som du ønsker ved at holde "Ctrl" nede, mens du vælger fotos. Når du er færdig, klik på "skabe" nederst i dialogboksen. Gem fotoalbum. Link til din primære præsentation ved at højreklikke hvor på det dias, du ønsker linket til at være og vælge "Hyperlink ...." Indtast teksten skal vises øverst, såsom "Fotoalbum," find fotoalbummet placering på din computer, og klik derefter på "OK". Fotoalbum er gode i professionelle præsentationer, når du har oplysninger, der bedst forklares ved et foto. For eksempel for at illustrere forskellen i udseende mellem en giftig frø og en nonpoisonous frø.

Vælg et tema og dekorere din præsentation

6 Vælg et tema til dit projekt. Klik på den tredje fane fra venstre, mærket "Design", og vælg et tema fra kasserne øverst i vinduet. Brug et tema, der passer bedst til dit emne og er let at læse, men er stadig overbevisende. En professionel præsentation kan forblive professionel selvom farven er slående.

7 Tilføj WordArt ved at klikke på "Indsæt" og derefter på "WordArt." Vælg et design for WordArt og derefter tilføje din tekst hvor der står "Din tekst her." Brug WordArt i toppen af ​​nogle af dine dias, hvis det ikke er en professionel præsentation; WordArt kan være for over-the-top for visse præsentationer.

8 Gennemgå hele din præsentation og kontrollere, at der ikke er nogen stavning, grammatik, tegnsætning eller generel skrivefejl. Selv en stavefejl i en professionel præsentation kan gøre dit publikum tvivle på din ekspertise på det område du dækker.

9 Kontroller, at du har brugt samme emne, farver og skrifttyper for hele præsentationen; ensartethed er vigtigt, når de foretager præsentationer, især faglige.

TIPS

  • Gem din PowerPoint-præsentation ofte; don & # 039; t risikerer at miste alle dine fremskridt.