Hvordan laver Flare Shapes i Illustrator

August 27

Hvordan laver Flare Shapes i Illustrator


Lens nødblus er nemme at gøre i Photoshop, og indtil Adobe introducerede "Flare" værktøj i Illustrator med CS3, de krævede en masse rode rundt med indstillinger at gøre i Illustrator. Fordelen ved at anvende Illustrators "Flare" værktøj er, at det er en skalerbar vektor virkning, og ikke bundet til en særlig virkning på et enkelt lag i dokumentet. Dette giver dig mere fleksibilitet med det endelige output, og nu, at Adobe har samlet alle de teknikker, der er nødvendige for at gøre dem til en nem at bruge værktøj, de er så let at bruge i Illustrator som de andre formværktøjer.

Instruktioner

1 Start Illustrator og oprette et nyt dokument.

2 Klik på "Rektangel" værktøj til at vælge de andre værktøjsindstillinger.

3 Vælg "Flare" fra de tilgængelige indstillinger. Markøren ændres til en cross-hår form.

4 Træk trådkorset over tegnebrættet at gøre opblussen af ​​uanset størrelse, du ønsker. Den flare vises, når du slipper musen-markøren.

5 Skift farver flare ved at vælge det og derefter klikke på menuen "Rediger" og vælg "Rediger Color" og "Skift farve på illustration" - du vil være i stand til at ændre farver. Fordi flare bruger en blanding af flere gennemsigtighedseffekter, vil den farve, du får også afhænge af farven på baggrunden bag flare.


relaterede artikler