Definitionen & Formålet med Vibration transducere

September 19

Definitionen & Formålet med Vibration transducere


Transducere anvendes til en række formål, såsom elektromagnetiske, termoelektriske og elektroakustiske konverteringer. Vibrationstransducer registrerer vibrationer, og konverterer det til et elektrisk signal til et bestemt formål, såsom evalueringen af ​​den præstation af en industriel maskine.

transducere

En transducer er en anordning, som registrerer en fysisk energitilførsel, og omdanner den til en anden type energi som et elektrisk signal. For eksempel er en mikrofon er en transducer, der omdanner lydenergi til et elektrisk signal.

Vibration transducere

Vibrationstransducer er en anordning, som registrerer en vibrerende bevægelse, og konverterer det til et elektrisk signal. Der findes forskellige typer af vibrationstransducere. For eksempel accelerometeret måler accelerationen af ​​et objekt eller struktur, hvorimod en proximitive føler måler afstanden mellem et målobjekt og proben.

Formål

Formålet med en vibrationstransducer er at omdanne vibrationer til et elektrisk signal. Det er typisk bruges i industriel sammenhæng til evaluering af effektiviteten af ​​industrimaskiner, men det kan også bruges til forskellige formål. For eksempel kan en nærhed probe anvendes til detektion defekter i glidelejer såsom olie hvirvler.


relaterede artikler