Sådan fjernes den trojanske hest Dropper Generic.Fwk

September 12

Hvert nu og da, kan din computer ender med en virus. Hvis virus er den trojanske hest Dropper Generic Fwk, du har brug for at vide, hvordan at fjerne det, før det forårsager alvorlige problemer. Den trojanske installerer typisk en bagdør på din computer, som kan forårsage irriterende pop-ups eller kan logge dine tastetryk og overvåge din Internet aktivitet. For at beskytte din computer eller fjerne den trojanske, du har brug for et godt anti-virus software.

Instruktioner

1 Installer et anti-virus software. Norton og McAfee er årlige abonnementstjenester, som du skal betale for, men Avast er et gratis anti-virus software, der fungerer godt. Nogle gange virker det bedre end de to førnævnte anti-virus programmer. Følg vejledningen for at installere den software, du foretrækker.

2 Kør anti-virus scanning i fejlsikret tilstand. Dette fungerer bedst, fordi nogle trojanske heste kører i baggrunden, og du ved aldrig om det. Hvis du scanner i regelmæssig drift, kan den trojanske ikke fjernes, fordi den kører. Kørsel scanningen i fejlsikret tilstand forhindrer enhver program, der kører, og den trojanske kan fjernes sikkert. For at starte scanningen, skal du klikke på dit anti-virus software og starte scanningen lige som du ville gøre i normal drift.

3 Genstart computeren i fejlsikret tilstand. For at gøre dette, skal du genstarte computeren og når du ser det første skærmbillede vises, skal du starte trykke på "F8" -tasten gentagne gange, indtil næste skærm vises.

4 Vælg den handling, du vil udføre på listen på denne skærm. I dette tilfælde, du ønsker at vælge "fejlsikret tilstand." Din computer vil derefter fortsætte med at starte op i fejlsikret tilstand. Når det er gjort, vil du se en faksimile af dit skrivebord. Dog vil det se anderledes i farve og størrelse.

5 Start din anti-virus software. Lad scanningen for at fortsætte. Hvis du har den trojanske hest Dropper Generic fwk, vil softwaren finde det og spørge dig, hvad handling du ønsker at tage. Du kan vælge karantæne eller slette. Det meste af tiden, kan du bare slette det, men hvis du er usikker, karantæne.

6 Scanningen vil slutte og automatisk genstarte til normal driftstilstand. Hvis du vil være helt sikker på den trojanske er fjernet, køre en anden scanning i normal drift tilstand. Hvis du fulgte disse trin korrekt, vil det være væk. Hvis ikke, skal du starte forfra med trin 2 og følge hvert trin.

TIPS

  • Med Avast anti-virus, vil du blive advaret, hvis en trojansk forsøger at indtaste dit system med sirener, og en boks, der informerer dig hvilke handlinger til at tage.
  • Kør altid en anti-virus beskyttelse på din computer og forhindre trojanske heste i at inficere din computer.

relaterede artikler