Vil en iPod arbejde med Windows?

September 12

Når iPod bærbare musikafspiller først blev frigivet af Apple i 2001, var det kun kompatibel med Macintosh-computere. Siden udgivelsen af ​​iTunes til Windows i 2003, selv om, det har været foreneligt med pc'er så godt.

Hvad er en iPod?

En iPod er en bærbar digital musikafspiller, fremstilles og markedsføres af Apple. Selv om det generelt bruges til musik, senere generationer af iPod omfatter internetadgang, film-playing-teknologi, og mere. Der har været flere generationer af denne afspiller, og hver efterfølgende generation har budt større maksimal harddisk kapacitet. Dette bestemmer, hvor meget medier, du kan gemme på din iPod.

iPod operativsystemer

Alle iPods, med undtagelse af den første generation af iPod, er kompatible med både Macintosh operativsystemer og Windows-operativsystemer. Hver generation har haft forskellige systemkrav, selv om.

Systemkrav

IPod 2G er kompatibel med Windows Me / 2000 / XP. IPod 3G, 4G, Mini og Mini 2G og Shuffle og Shuffle 2G er kompatibel med Windows 2000 / XP.

Du kan se et up-to-date liste over alle iPod udgivelser og deres tilhørende operativsystem krav på Everymac.com linket nedenfor i Ressourcer.

kompatibilitet

Du kan ikke bruge en iPod på en Mac OS og Windows OS på samme tid; det skal formateres til at arbejde med den ene eller den anden.

omformatering

Du kan omformatere en iPod, hvis du ønsker at skifte platforme fra Windows til Mac. Dette vil slette harddisken, så sørg for at have en kopi af alle de oplysninger, du ønsker gemt. Hvis din iPod tidligere har været anvendt på en Mac-operativsystem, kan du omformatere iPod, så det virker med et Windows-operativsystem, og hvis du har brug for at bruge det på en Mac igen, kan du omformatere det igen.