Hvordan får man flere Hits på min webside

September 28

Du har brugt timer på at bygge og perfektionere din hjemmeside, men næsten ingen nogensinde kommer til at besøge. Hvad laver du? I hjertet af det, at tiltrække besøgende til dit websted er en marketing problem, og du skal bruge marketing løsninger. Website markedsføring indebærer en kombination af at lade dit publikum vide om dit websted, sikre, at folk kan finde dit websted, og sikre dine besøgende vender tilbage til dit websted. Prøv nogle teknikker til at øge trafikken på dit website, og fokusere din indsats på dem, der fungerer bedst for dig.

Instruktioner

1 Optimer dit indhold websted for at øge sin søgemaskine ranking. Denne teknik kaldes "Search Engine Optimization" (SEO). Gennemgå din side metadata og sørge for hver side har en meningsfuld titel, nøgleord og beskrivelse. Brug korrekt dokument struktur, ved hjælp af HTML-overskrifter (H1, H2 for eksempel) for sidens titel og undertekster.

2 Registrer dit website med de store søgemaskiner. Jo før søgemaskinerne begynder at søge dit websted, jo hurtigere vil de vende tilbage dit website i deres søgeresultater.

3 Opdater din hjemmeside hver uge, hvis ikke dagligt, med nyt indhold. Dette er ikke blot holde dine besøgende kommer tilbage efter mere, men mange søgemaskiner vil søge hyppigt opdaterede websteder oftere.

4 Cross-link dine websider, så dine besøgende kan finde relateret indhold på dit websted nemt. Holde besøgende på dit websted øger sandsynligheden de vil vende tilbage senere. Tilføj links til nyt og opdateret indhold på din forside.

5 Opretholde en web log (blog) med en foder dine besøgende kan abonnere på ved hjælp af en RSS-feed-læser. Besøgende, der bruger RSS-læsere vil vende tilbage til dit websted ved at klikke på links i din blog. Opdater din blog ofte, dagligt, hvis det er muligt. Blog-indlæg behøver ikke at være lang, men de bør være interessant og indeholde links til relateret indhold på dit websted.

6 Opret en e-mail nyhedsbrev. Skriv om højdepunkterne i dit websted med links til nyt indhold. Send dit nyhedsbrev mindst hver måned, men helst hver uge.

7 Tweet om det. Deltage i sociale netværk, såsom Twitter og FriendFeed, oprette en fanside på Facebook og indsende dit indhold til Digg og Reddit.

8 Opret buzz. Giv væk freebies, holde konkurrencer og tilskynde drøftelser om dit website. Disse typer af aktiviteter opfordre dine besøgende til at linke til dit websted på sociale netværk, blogs og deres egne hjemmesider.

9 Annoncer. Spørg sites med lignende indhold til et link udveksling. Hvis du har et budget, mange steder, herunder Google og Facebook, tilbyder nem og billig reklame. Hvis du har produkter til at sælge, tilbyde bloggere og podcastere gratis produkter for at tilskynde dem til at gennemgå dit produkt.


relaterede artikler