Sådan Burn en CDR fil til en dvd

April 9

Sådan Burn en CDR fil til en dvd


Skrivbare dvd'er kan indeholde op til ti gange flere data end almindelige CD-R'er, hvilket gør DVD-R'er det perfekte medie til lagring og overførsel af store mængder data. Uanset om du håber at brænde lyd, video eller data-filer på en dvd, der er helt sikkert en metode til at hjælpe dig med at nå dit mål. Den CDR filtype, der anvendes med CorelDRAW programmet, er almindeligt anvendt til digitale billeder og grafisk design projekter og kan let brændes til en skrivbar DVD.

Instruktioner

1 Tænd for computeren og åbne en dvd authoring program. Brug et program som Final Burner Free, K3B eller Nero Multimedia Suite til at brænde CDR-fil til DVD.

2 Importer CDR filer. Hvis du bruger Final Burner Free, vælg "Data CD / DVD" fra valgmulighederne, skal du klikke på "Tilføj filer" linket og søg efter de CDR filer på din harddisk, som du ønsker at brænde til DVD.

I K3B klikke på knappen "Ny data DVD" fra de vigtigste program skærmen og bruge browseren i den øverste halvdel af skærmen for at finde dit mål CDR filer. Træk filerne fra denne øverste sektion i "Current Project" nedenfor.

Hvis du bruger Nero Multimedia Suite, skal du klikke på "Data Burning" i menuen i venstre side af skærmen. Find CDR filer på din harddisk og trække dem ind i hovedvinduet til at indlæse dem i din data-dvd spilleliste.

3 Sæt en tom dvd i drevet. Åbn drevet, skal du indsætte en brændbar eller genskrivbar dvd og luk drevet. Sørg for, at dvd-brænding program genkender disken.

4 Brænd CDR filer til DVD. I Final Burner Free, klik på "Næste" og klik på knappen "Brænd" for at begynde at brænde dine CDR filer. Hvis du bruger K3B, klik på "Burn" fra nederste højre hjørne, når du har importeret alle de CDR filer, du ønsker at brænde. I Nero Multimedia Suite, skal du klikke på knappen "Burn" i bunden af ​​skærmen for at initialisere brændingen.

5 Test DVD. Vent til disken for at afslutte brændende fuldstændigt og skubbe det fra drevet. Sæt den tilbage i drevet og åbne DVD mappe fra skrivebordet eller mappen Denne computer. Sørg for, at alle de CDR filer åbnes normalt, og at der ikke var begået fejl under brændingen.


relaterede artikler