Dele af dialogbokse

May 8

Dele af dialogbokse


En dialogboks er en grafisk brugergrænseflade komponent, der anvendes til at præsentere information til, eller at indsamle oplysninger fra brugeren. Det er en standard computer programmering teknik til at indsamle data eller præsentere information i tilfælde, hvor standardvisningen af ​​ansøgningen ikke har reserveret plads til at samle eller præsentere disse oplysninger. Et almindeligt eksempel er spidsen af ​​dialogen dag findes i mange anvendelser.

Ikon & Labels

Disse standardelementer, sammen med tekst, der vises i titellinjen, gør det muligt for brugeren at vide formålet med dialogen. Ikonet anvendes, kan være et udråbstegn for at angive en advarsel, en cross tegn for fejl eller "i" symbol for at præsentere ikke-kritisk information. Den medfølgende mærkat fungerer som den primære komponent i informative dialoger og indeholder et godt præsenteret, detaljeret beskrivelse af problemet ved hånden. I dialoger kræver oplysninger, etiketten tjener som en beskrivelse af, hvilke oplysninger der kræves. Generelt til formål dialoger som dem, der involverer udvælgelse af en fil åbnes, etiketten felter er som regel enten mangler eller blot tjene som titel felter for andre dialogboks komponenter. Etiketter er statiske elementer beregnet til kun beskrivende formål og kan ikke generelt kommunikerede med. Det er en god idé at læse etiketter, før interagere med dialogboksen.

Command Knapper

Disse klikbare knapper gør det muligt for brugeren at kommandere computeren til at tage en handling baseret på computerens forespørgslen, eller de oplysninger, som brugeren. Ved at klikke på en af ​​disse i en dialogboks næsten altid resulterer i afskedigelse af denne dialogboks. dialogbokse Bekræftelse bokse til at holde op en ansøgning med "Ja" og "Nej" knapper er et godt eksempel. En lignende anvendelse er "gem bekræftelse" dialogboks forevises ved et forsøg på at slutte et program med ikke-gemte data. Det giver brugeren mulighed for at klikke på en knap der hedder "Gem" for at gemme data en mærket "Kassér" eller noget lignende at fortsætte med at holde op uden at gemme; og en knap "Annuller" for at kassere afslutte handling og vende tilbage til programmet. Disse knapper kan også bruges til at forelægge ansøgningen data indtastet i data inputfelter i dialogboksen, som i tilfældet med Windows "Kør" dialogboksen.

Tekst Indgange

Disse elementer er generelt i form af standard single-line tekstfelter som anvendes i Windows "Kør" dialogboksen; flere linjer tekst områder som signatur feltet i dialogboksen af ​​e-mail-programmer; eller redigerbare rullelisterne som den i Windows "Kør" dialogboksen. Dette bevarer de tidligere indtastede værdier i drop-down menuen, samtidig med at optagelse af nye værdier. Teksten der forelægges data til ansøgningen på et klik på en kommando knap og kan yderligere udnyttes til forskellige formål.


relaterede artikler