Sådan arbejder du med billeder i Microsoft Word 2007

September 8

Sådan arbejder du med billeder i Microsoft Word 2007


Ved udarbejdelsen af ​​et dokument, få ting få dit budskab igennem til læseren hurtigere end et billede. Med Microsoft Word 2007, kan du indarbejde billeder i din tekst problemfrit, skabe professionelt udseende dokumenter med ordet indpakning og billedtekster omkring billeder af enhver størrelse. Der er næsten ingen grænser for den type billeder, du kan importere ind i Word, så du kan tilføje alt fra sort og hvid clipart til fuld-farvet fotos med samme lethed.

Instruktioner

1 Placer markøren hvor du ønsker at placere billedet ved venstre-klikke på musen i selve Word-dokumentet.

2 Klik på "Indsæt" fanen i topmenuen og derefter klikke på "Picture" mulighed for at åbne "Indsæt billede" vinduet. Vælg "Look" fra pull-down menuen og derefter bruge browseren til at navigere gennem din harddisk til billedet placering. Fremhæv billedet med musen og klik på "Indsæt" for at importere billedet i dit dokument.

3 Tilpas størrelsen på billedet. Klik på et af de små kasser på hver side af billedrammen og træk boksen, mens du holder din museknap for at øge eller mindske den side af billedet ned. Efter at placere boksen som ønsket, skal du slippe museknappen for at indstille billedet på plads.

4 Højreklik på billedet for at åbne en hurtig menu for billedindstillinger. Vælg "Tekstombrydning" for at ændre den måde teksten omkring billedet vises. Placer teksten som ønsket enten foran billedet, bag billedet eller med teksten kører omkring billedet i en firkant.

5 Ændre lysstyrken eller kontrasten i billedet ved at klikke på fanen "Billedværktøjer" i topmenuen og derefter vælge fanen "Format". Vælg "Adjust gruppen" mulighed for at åbne en menu med lysstyrke, kontrast og omfarve muligheder. Klik på en af ​​mulighederne derefter bruge glidende værktøjslinjen til at øge eller mindske lysstyrke og kontrast, eller at indstille farvemætningen og tone. Vælg "Picture Styles" gruppe for at tilføje en kant rundt om billedet, der adskiller den fra teksten med en definerbar linje, eller tilføje effekter såsom en skygger eller en 3D-ramme til billedet.

6 Højreklik på billedet og vælg derefter "Indsæt Caption" til at mærke dit billede med tilføjelse af en billedtekst over eller under. Skriv billedteksten formulering ind i feltet "Caption", vælg derefter en position for billedteksten i feltet "Position". Klik på "OK" knappen for at bekræfte dit valg og anvende billedtekst til billedet. Vælg "Ekskluder Label fra Caption" boksen for at forhindre, at billedet fra at blive stemplet som en figur eller tabel i billedteksten område. Teksten indpakning vil ændre sig i overensstemmelse med den plads, der optages af den nye billedtekst.