Hvordan man laver kunst med din Captcha

February 24

En captcha er et billede, der er designet til at give sikkerhed for hjemmesider --- før du kan indtaste en hjemmeside, eller tilmelde dig en service, er du ofte nødvendigt at skrive bogstaverne i et captcha at bevise din menneskelige identitet. Selvom captchas er ofte et virvar af bogstaver eller ord, kan de undertiden være sjove sætninger. Brug din ulige captcha for at skabe en sjov kunstværk.

Instruktioner

1 Åbn en grafisk design program som Adobe Photoshop eller endda Microsoft maling. Captcha kunst tendens til at blive nogenlunde lavet, så du ikke behøver at bruge det bedste program.

2 Naviger til den side, der har den captcha du vil bruge, og tryk på "Print Screen" knappen på dit tastatur for at kopiere billedet.

3 Indsæt det kopierede billede ind i dit grafikprogram, og derefter bruge lassoen til at markere captcha. Kopier bare captcha og indsætte det i et nyt dokument. Dokumentet skal være stort nok til at omfatte tegningen du havde i tankerne.

4 Brug værktøjer som pensel til at tegne billeder omkring din captcha. Billederne skal forholde sig til sætningen afbildet i captcha. Den captcha selv bør være en del af den faktiske kunstværk.

5 Gem billedet når du er færdig, og dele den med dine venner og familie. Husk, captcha kunst formodes at være morsom, så hold øje med sjove captchas når du tilmelder dig forskellige hjemmesider.