Sådan Tilslut en bærbar til internettet med en Samsung T339

December 31

Sådan Tilslut en bærbar til internettet med en Samsung T339


Samsung T339 er en klaptelefon med trådløs Bluetooth-funktion, der giver brugerne mulighed for at tilslutte den til andre Bluetooth-aktiverede enheder. Det meste af tiden, er denne funktion anvendes til at parre headset og andre enheder, men det kan også være forbundet med computere. Fordi T339 også kan oprette forbindelse til mobile datanetværk, kan du bruge det til at få adgang til internettet på en Bluetooth-aktiveret laptop hvor du har data modtagelse.

Instruktioner

1 Aktiver "Bluetooth Synlighed" mode på din T339 ved at åbne "Menu" og vælge "Indstillinger", "Bluetooth" og derefter "Min synlighed." Vælg "Til", og tryk på "OK" tasten.

2 Åbn "Enheder og printere" fra "Start" menuen på din bærbare computer, og klik på "Tilføj en enhed" -knappen øverst i vinduet. Windows søger efter og viser enheder kan oprette forbindelse til; din T339 bør være på listen.

3 Vælg din T339 fra listen og klik på "OK". Din computer bør derefter generere en sikkerhed adgangsnøgle på skærmen. Indtast adgangskoden i din T339.

4 Vælg og højreklik på din T339 i "Enheder og printere" vinduet efter opsætning af Bluetooth-forbindelsen. Klik på "Egenskaber", og åbn fanen "Tjenester".

5 Marker feltet ud for "Dial-up networking", hvis det ikke allerede er markeret; derefter klikke på "OK" for at anvende ændringerne. Din bærbare skulle nu være i stand til at få adgang til internettet via T339 mobildataforbindelse.