Hvordan kan jeg gendanne en e-mail Tilfældigvis slettet fra Hotmail s Junk mappe?

March 18

Hvordan kan jeg gendanne en e-mail Tilfældigvis slettet fra Hotmail s Junk mappe?


Hotmail er junk mappe er en mappe, der indeholder e-mails, der er blevet markeret af Hotmail som spam. Den udflagning af e-mails som spam er beregnet til at holde e-mail brugere fra at have deres indbakke oversvømmet med spam e-mails. Generelt er de fleste e-mail-brugere har en tendens til ikke at kontrollere deres junk mappe, og dermed risikerer at slette vigtige e-mails, der kan have været et uheld markeret som spam. Heldigvis er det stadig muligt at gendanne en slettet e-mail.

Gendanne slettede e-mails

Besøg Windows Live Solution Center online for at modtage hjælp til at inddrive en slettet e-mail fra din Hotmail Junk mappe. For at bruge denne gratis service, skal du oprette et Windows Live Solution Center-konto ved hjælp af dit Windows Live ID; du kan bruge din Hotmail-adresse som dit Windows Live ID. For at oprette en konto i afsnittet ressourcer.

Indtast dine oplysninger i felterne, accepterer de juridiske vilkår i samfundet, og vælg derefter "Deltag nu" -knappen. Når du klikker på denne knap, du er nu medlem af Windows Live online community, hvor du kan få gratis teknisk support fra Windows Live eksperter på en lang række spørgsmål.

Gå til "tabte eller slettede e-mails" forum under Windows Live online community, og sende en anmodning om at skulle inddrive en e-mail fra din Hotmail Junk mappe, der blev slettet ved et uheld. For at gå til "tabte eller slettede e-mails" forum, se afsnittet Ressourcer. For at sende en anmodning til at gendanne en slettet e-mail, skal du blot klikke på knappen "Stil et spørgsmål" i rødt placeret over ordet "Svar". Vær sikker på at indtaste din Hotmail e-mail-adresse, når dele din anmodning på forum; denne adresse skal være den e-mail-adresse, hvor e-mailen blev slettet. Må ikke bekymre dig om at afsløre din e-mailadresse på forum, som Windows Live eksperter vil skjule visningen af ​​din e-mailadresse fra andre umiddelbart efter indgivelsen af ​​din anmodning.

Windows Live-eksperter, i et forsøg på at hjælpe Windows Live-brugere hurtigt, regelmæssigt kontrollere "mistede eller slettede e-mails" forum samt resten af ​​fora på Windows Live online community.

Afhængigt af om din anmodning blev lagt ud på en arbejdsdag, skal du modtage et svar fra en Windows Live-ekspert om vellykket inddrivelse af dine slettede e-mail inden for en til to hverdage, hvis ikke før. Så snart din anmodning er rettet, vil du modtage en e-mail besked om, at dit problem er blevet løst.

Selv om det er muligt for Windows Live eksperter til at gendanne slettede e-mails fra Hotmail er junk mappe, kan der være tilfælde, hvor en e-mail kan ikke gendannes efter en vis tid. Anmodninger om at gendanne slettede e-mails efter en lang periode er vanskeligt, hvis ikke umuligt at gennemføre. Derfor, for at øge chancerne for at inddrive en slettede e-mail, anbefales det, at du sender din anmodning på forum så hurtigt som muligt.


relaterede artikler