Sådan Win krige i "Civilization V"

March 29

Sådan Win krige i "Civilization V"


Når du arbejder hen imod en militær sejr i "Civilization V", være parat til at tilbringe en stor mængde ressourcer på at opbygge og vedligeholde tropper. At vinde en krig mod din modstander kræver en hårfin balance mellem videnskabelig forskning, kulturel vækst, velstand og produktionen af ​​dit imperium, og du skal være parat til at forsvare samt angreb, især når man spiller de hårdere vanskeligheder.

Domination

Fastholdelse af en stor hær kan være et dræn på dine ressourcer, så det kan være mere effektivt at bygge mindre bataljoner, der strategisk kan angribe én by ad gangen i stedet for at sprede dine tropper ud over hele verden. Du bør også forsvare dine besatte byer for at forhindre andre spillere fra at tage dem tilbage. Strategisk planlægge dine angreb kan redde dig fra at miste tropper, som igen kan spare dig for en stor mængde tid og ressourcer. Vær ikke bange for at trække sig tilbage og helbrede dine tropper, hvis de har taget skade. Store generaler kan styrke din hær yderligere.

Diplomati

Uanset om tiden i gang med krig eller planlægger en fremtidig angreb, kan bygge relationer med andre civilisationer og bystater øge dine chancer for succes. Allierede civilisationer kan tilslutte med dig for at angribe fjenden, mens bystater kan give dig ekstra tropper og ressourcer. En ekstra bonus for at gøre allierede er, at du vil være i stand til at passere gennem deres område uden at forårsage alarm. I de højere sværhedsgrader, skal du være på vagt over for venlige imperier jagende dig i ryggen, når du mindst venter det.

Kultur

Kultur kan negligeres, når engageret i krig, men tilbringe din kulturpoints omtanke kan øge dine chancer for sejr. Den Honor kultur træ er tilgængelig i starten af ​​spillet og giver dig ekstra styrke mod barbarer. Udgifterne kultur i Honor træet vil give dine tropper ekstra erfaringspoint, så de kan niveau op hurtigere. Vedtagelsen hver politik i Honor træet vil give dig ekstra guld for hver fjende dræbt.

Videnskab

Sikring du opretholde et højt niveau af videnskabelig forskning er afgørende, når der sigtes for en militær sejr. Science giver dig mulighed for at opdage nye teknologier, som kan sætte dig på en fordel, hvis afdækket før dine fjender. Avancerede tropper kan ødelægge svagere fjendens styrker, mens de fik minimal skade til gengæld, og de har også en større angreb rækkevidde, hvilket betyder at du kan bombardere fjenden på afstand. Sikre, at du tilbringe din forskning peger klogt ved at kontrollere den teknologi træet, før du foretager indkøb.


relaterede artikler