Sådan Reset en administrator SBS adgangskode

August 22

Sådan Reset en administrator SBS adgangskode


Hvis du glemmer eller har brug for at ændre adgangskoden for administratoren konto i Windows Small Business Server 2008, er det muligt at oprette en ny adgangskode til kontoen. Hvis du har Server 2008 installation disk på hånden, kan du bruge den til at udføre en "reparation" af computeren. Gør dette giver dig adgang Kommandoprompt, hvor du kan justere bestemte kommandoer til at give dig mulighed for at nulstille administratorens adgangskode.

Instruktioner

1 Indsæt Windows Small Business Server 2008 installation disk i computerens cd-rom-drev, og genstart computeren.

2 Tryk på en tast for at starte fra installationsdisken når du bliver bedt. Vælg et sprog, og derefter vælge "Reparer computeren." Klik på "Command Prompt".

3 Skriv "cd windows \ system32" i kommandoprompten, og tryk på "Enter" -tasten. Skriv "flytte Utilman.exe Utilman.bak" og tryk Enter. Skriv "kopi Cmd.exe Utilman.exe" og tryk på "Enter". Luk Kommandoprompt og genstart computeren.

4 Start serveren som sædvanlig. Tryk på "Ctrl", "Alt" og "Slet", og tryk derefter på Windows-U. I Kommandoprompt, der vises, skal du skrive "net user [brugernavn] [password]" (bemærk at "brugernavn" er navnet på Administrator konto og "password" er det nye password).

5 Luk Kommandoprompt. Log ind med det nye password.

TIPS

  • Gør den nye adgangskode noget, som du nemt kan huske.

relaterede artikler