Sådan Start en Computer Software Company

March 11

Start enhver virksomhed kan være en udfordring. Når der er teknologi involveret, yderligere spørgsmål skal behandles. Savvy teknologi guruer med forretningssans nødt til at træffe de rigtige beslutninger fra starten og fortsætte med at gøre dem for at overleve. Software applikationer er ikke anderledes.

Instruktioner

1 Foretag strategiske ansættelser. Objektivitet er altafgørende for virksomhedsejere. Nepotisme eller loyalitet bør ikke være kriterier, når oprindeligt leje for virksomheden. Det er nøglen til at give nogen nye leje med en liste over forventningerne, så der er ingen forvirring, når beskæftigelsen begynder. Sørg medarbejdere forstår, at nystartede virksomheder er ikke stedet for alle, der har brug for hånd bedrift.

2 Medtag tekniske folk med business-kvalifikationer i lederroller. En software opstart handler om kreativ tænkning. Erhvervsfolk uden teknisk baggrund kan finde det vanskeligt at tænke ud af boksen. Selv i roller som HR professionelle, er det vigtigt at have nogen, der kender de tekniske muligheder for at styre medarbejdere rundt om i verden og samtidig opretholde det højeste niveau af arbejde produktivitet.

3 Opret analyse reelt marked for at afgøre, om programmet er levedygtig, behov og ønskede af et betydeligt antal brugere. I dokumentaren, Startup.com besluttede to iværksættere til at skabe et landsdækkende program, der vil tillade nogen at gå til en hjemmeside for at betale de kommunale gebyrer. Analyse blev udført for at bestemme, om folk faktisk ønskede et produkt som dette. Enhver software opstart behov for at udføre tilsvarende analyse eller hele projektet vil være forgæves.

4 Find ventureinvestorer, der forstår teknologi og support teknologi indsats. Tusindvis af investorer er derude villige til at give penge, men det er op til virksomhedsejeren at afgøre, om de er den rigtige pasform. Brug lidt tid med VCS at bestemme, hvad deres virkelige mål er, og hvor meget engagement, de ønsker at have i virksomheden. Dette vil gå langt i at finde den rigtige pasform.

5 Bruge penge fornuftigt. Bare fordi nogen giver den nye software start-up millioner af dollars betyder ikke, de er nødt til at bruge det med det samme. Opret et budget, gør det magert og følge den.


relaterede artikler