Sådan Reset Windows 2000 Administrator Password

September 27

Sådan Reset Windows 2000 Administrator Password


Windows 2000 er en ældre Microsoft-operativsystem stadig installeret på nogle private og forretningsmæssige computere. Windows 2000 operativsystemet bruger en administrator adgangskode for at beskytte mod brugerne ændrer kritiske hardware- og software-indstillinger. Hvis du har administratorrettigheder på maskinen, kan du nulstille administrator password. Dette er en fordel, hvis du har mistet eller glemt det aktuelle administratorkodeord.

Instruktioner

1 Log ind på maskinen ved hjælp af en konto med administratorrettigheder. Klik på knappen "Start" og vælg "Kontrolpanel" i hovedmenuen.

2 Klik på "Brugere og adgangskoder." Vælg administrator konto på listen over brugere, der er konfigureret på Windows 2000 maskine.

3 Klik på "Set Password" knappen nederst i vinduet. I den dialogboks, der åbnes, skal du indtaste den nye adgangskode. Indtast adgangskoden igen i tekstfeltet der hedder "Bekræft ny adgangskode." Klik på "OK" for at gemme dine ændringer.

4 Klik på Windows "Start" igen og vælg "Log af". Du er logget ud fra den aktuelle brugerprofil og givet en log i dialogboks igen. Indtast administratorens brugernavn og adgangskode for at logge ind i maskinen.


relaterede artikler