Blender Forsænket-Lighting 3-D Tutorial

January 28

Blender er en kraftfuld open source 3D-modellering og animation system til rådighed for de fleste platforme, herunder Windows, Macintosh, Linux og mange Unix-systemer. Selvom Blender tilbyder de fleste af de funktioner, andre systemer, der koster tusindvis af dollars, Blender Foundation gør software til rådighed på en donation grundlag. Blender har en stejlere indlæringskurve end andre systemer, men det er meget hurtigere, når du har lært, hvordan det fungerer.

Oprettelse af Light

Indsæt en plet lampe ved at trykke på "Space" bar, vælge "Tilføj", vælge "lampe" og vælge "Spot". Vælg lampen ved at højreklikke på det og justere størrelsen ved at klikke på "Scale Manipulator." Den "Scale manipulator" er den firkantede boks i samme gruppering af kontroller, der indeholder "3-D Transform manipulator" (hånden med en pegefinger), "Oversæt Manipulator" (knappen trekant) og "Roter Manipulator" ( knappen med torus-formede ikon). Sæt et rør omkring stedet lampen ved at trykke på "Space" bar. Vælg "NURBS Tube" under "Tilføj Surface" undermenuen "Tilføj" menuen.

Justering af lys

Tekstur røret som ønsket at skabe det look til dit forsænket lys. Selvom du kan justere røret for at blokere lyset, som i den virkelige verden forsænket lys i mange tilfælde kan du have bedre gengivelse, hvis du justere størrelsen af ​​lyskilden som den primære metode til at kontrollere spredning. Hvis du har andre lyskilder, der skinner op fra bunden, eller hvis dit kamera position er over lyset, overveje at tilføje en fast overflade i toppen af ​​røret for at minimere inderlåret lys spredning.


relaterede artikler