Sådan installeres HP 7550 Photosmart Printer

April 14

HP 7550 Photosmart er en unik printer, der giver dig mulighed for at producere fotos i høj kvalitet direkte fra din hjemmecomputer. Installation af HP 7550 Photosmart er en simpel opgave, der kun kræver efter detaljerede instruktioner for at sikre din printer fungerer korrekt. Denne guide vil hjælpe dig med at installere printeren i løbet af få minutter.

Instruktioner

1 Download softwaren installation driveren fra producentens vigtigste støtte hjemmeside. Klik på linket "Support og drivere" på navigationsmenuen øverst på skærmen. Den "Support og drivere" panel vises med en liste over trin, der vil føre dig til installationen.

2 Klik på "Download drivere og software (og firmware)" boble. Dette vil være den første valgmulighed i toppen af ​​skærmen. Skriv "7550 Photosmart" i data formularen under produktnavnet og nummer titel, og klik på knappen "Go" til højre for data formularen. Siden vil omdirigere til næste trin.

3 Vælg din computers operativsystem, ved at klikke på titlen linket. Linket vil lede dig til konfigurationssiden. Rul ned denne side og klikke på linket "Download nu" for at hente softwareinstallation driver ansøgning. Den "File Download" skærm vises og spørge dig, om du ønsker at "Kør" eller "Gem" setup filen. Klik på "Gem" for at starte installationen. Installationen driveren vil nu begynde at anvende printerens setup filer og komponenter til dit system.

4 Klik på "Afslut", når installationsprogrammet har med succes blevet installeret. Din InstallShield Wizard vises nu for at begynde den oprindelige opsætning af printeren. Når du bliver bedt for at starte installationen, skal du klikke på "Næste". Dit system vil nu søge efter de nyligt installerede komponenter. Når der er registreret komponenterne, vil du blive bedt om at slutte printeren til computeren.

5 Sæt USB-adapter kablet i både printeren og computeren. Din computer vil nu opdage og registrere den nyligt vedhæftet element. Dette kan tage lidt tid, afhængigt af din harddisk og processor. Når registreringen er færdig, bør du se produktets navn og nummer på din printer i Guiden InstallShield ansøgning.

6 Klik på "Næste" for at fortsætte. Vilkårene for Usage og User License Agreements vises på næste side. Du bliver bedt om at acceptere vilkårene for brug af producenten. Læs og gennemgå vilkårene i licensaftalen brug og bruger. Klik på "Jeg accepterer" for at fortsætte og afslutte installationen. Det næste skærmbillede vil vise en indikation af, at installationen er fuldført. Klik på "Afslut" for at lukke guiden InstallShield.

TIPS

  • Tjek din operativsystem specifikationer, før du installerer denne printer for at være sikker det er foreneligt at arbejde med dine operativsystemer system.Always "Gem" softwareinstallationen driver download, der du udtrække fra producentens websted. Dette giver dig mulighed for altid at have adgang til anlægget, i tilfælde af at du har brug for at geninstallere printer.Plug eller oplade batteriet for at undgå oplever en uventet brud i installationsprogrammet.
  • Tag ikke USB-adapter-kablet under installationen. Du kan få installationen til at funktionsfejl. Dette kan resultere i en mislykket eller delvis installation, der kan ødelægge nogle af de interne komponenter til printeren og det er driver.Close andre programmer åbne, før du begynder denne installation proces for at undgå permanent tab af arbejde eller andre files.Try ikke til USB-adapter Kabel til andre USB-porte. Dette kan også øge muligheden for funktionsfejl med computeren genkende USB-adapter til printerens driver.

relaterede artikler