Sådan åbnes porte på min router for "Age of Empires 3"

April 5

Sådan åbnes porte på min router for "Age of Empires 3"


At være i stand til at spille en multiplayer spil Age of Empires 3, enten via internettet eller på et lokalt netværk, skal du sikre dig, at din router er konfigureret til at holde de særlige porte åbne for spillet til at bruge. Hvis du ikke oprette din router til at åbne disse porte, kan du få en "Kunne Deltag Game" besked. Denne konfiguration kaldes portvideresendelse og er sat op ved at åbne din router via en webbrowser.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser og indtast Internet Protocol adressen på din router i adresselinjen, og tryk derefter på tasten "Enter" på tastaturet. Et eksempel på en router IP-adresse er 192.168.1.1.

2 Klik på linket eller fanebladet "Port Forwarding" eller "Port Range Forward". Navnet kan være forskellige afhængigt af din router.

3 Enter "2300" som i begyndelse af det første interval.

4 Enter "2310" som i slutningen af ​​det første interval.

5 Sørg for, at både TCP (Transmission Control Protocol) og UDP (User Datagram Protocol) er aktiveret som protokollen for 2300-til-2310 portinterval.

6 Indtast "80" som i starten og slutningen af ​​den næste portinterval.

7 Vælg TCP som protokol for 80 portinterval.

8 Indtast IP-adressen på din computer ved siden af ​​hver portinterval.

9 Aktiver hver portinterval, hvis det er nødvendigt.

10 Gem ændringerne i din router, og vent routeren oplysninger for at opdatere.

TIPS

  • Hvis du bruger en firewall program som Windows Firewall, skal du åbne den samme portinterval til Age of Empires 3 til at passere gennem firewallen.
  • Nogle routere tillader dig at aktivere en indstilling "Gaming" i konfigurationen panelet.
  • Ældre routere kan ikke tillade dig at indtaste et portinterval. I dette tilfælde skal du indtaste en separat viderestilling for hver port nummer, såsom 2300, 2301, 2302, 2303.
  • Vær omhyggelig med at lade alle andre router konfigurationsindstillinger uberørt. Ændring af andre indstillinger kan forstyrre din netværkstjeneste.