Hvordan at slippe af Graboid

September 20

Graboid er et månedligt abonnement video søgning database, der gør det muligt for en abonnent for at downloade videoer til øjeblikkelig visning eller senere overføres til en DVD. Abonnementet er baseret på, hvor meget båndbredde abonnenten ønsker at anvende og den maksimale filstørrelse abonnenten ønsker at have. Når du abonnerer på de tjenester, Graboid tilbyder, er det en rutine proces at un-subscribe.

Instruktioner

1 Log ind på Graboid hjemmeside og indsætte i øverste højre hjørne brugernavn og password, som abonnementet er knyttet til.

2 Gå til "Betalingsoversigt", klik på knappen "Annuller" og følg vejledningen, der er givet for at fuldføre annulleringsprocessen.

3 Log ind på din PayPal-konto, skal du gå til "Min konto: og klik på" Historik Abonnement Creation "for Graboid og klik" på linket "Detaljer" for at abonnement "fanen Find din seneste.".

4 Rul ned til bunden af ​​siden og klik på "Annuller abonnement." Følg anvisningerne, der er givet for at fuldføre annulleringsprocessen. PayPal vil sende dig en bekræftelses e-mail om annullering for Graboid konto.

5 Skriv Graboid en e-mail ved at rulle til bunden af ​​Graboid hjemmesiden og under "Support" klik på linket "FAQ". På højre side af siden under "Ofte stillede spørgsmål" klik på "Konto / Billing FAQ," den fjerde link ned. Klik på spørgsmål nr 4: "Hvordan får jeg annullere min tjeneste?" Klik på "Kontakt Customer Support" linket i bunden af ​​pull down oplysninger. Indtast dit navn, email-adresse og Graboid brugernavn.

TIPS

  • Ring Graboid kundeservice på 877-460-0722 mellem kl middag og 20:00 EST, hvis du foretrækker at tale med en kundeservicemedarbejder om annullering dit abonnement.

relaterede artikler