Sådan Start Up Windows 2000 Hvis du har glemt dit brugernavn og adgangskode

September 18

Sådan Start Up Windows 2000 Hvis du har glemt dit brugernavn og adgangskode


Kom ind i din Windows 2000-computer, hvis du har glemt dit brugernavn og kodeord kan synes som en bekymrende opgave. Heldigvis med de rigtige værktøjer, kan du finde ud af dit brugernavn og nulstille din adgangskode, så du kan logge på Windows 2000. Niveauet for edb ekspertise, du skal bruge er minimal, men det hjælper, hvis du er fortrolig med mindst det grundlæggende, da du bliver nødt til at navigere gennem menuer og åbne softwareprogrammer.

Instruktioner

1 Hent en ISO disk billede af en fri "boot CD" på din fritid computer. Denne støvle CD vil indeholde et password reset hjælpeprogram på den. To eksempler på denne type af boot-cd er Ultimate Boot CD (UBCD) og Hiren Boot CD (se Resources). I dette eksempel vil Ultimate Boot CD anvendes, da det er lidt mere brugervenlig.

2 Brug din CD-brænder og CD skriftligt software til at brænde ISO-billedet af boot cd til en tom disk. De fleste moderne software-cd skrivning understøtter skrive ISO billeder fra et udvalg på hovedmenuen i programmet.

3 Skub den brændte boot-cd fra din fritid computer og sæt det i den computer, hvis brugernavn og adgangskode, du har brug for at finde og nulstille. Boot computeren til cd'en. Dette indebærer normalt trykke på en tast, når computeren først starter, ligesom DEL, F11 eller F12.

4 Vent på boot-cd til at starte op. Hvis du bruger UBCD, når den starter op, vil det se ud i Windows XP-operativsystemet. Klik på "Start" knappen, åbne afsnittet "Programmer", gå til "Kodeord Tools" og derefter klikke på "NTPWEdit."

5 Klik på "åben (Re)" knappen og derefter vælge det brugernavn, hvis adgangskode du ønsker at ændre på listen over brugernavne vises.

6 Klik på "Skift adgangskode knappen ', indtaste en ny adgangskode to gange, og klik derefter på" OK "knappen. Genstart computeren og derefter logge på Windows 2000 med dit brugernavn og den nye adgangskode, du har fået tildelt.


relaterede artikler