Sådan fjernes Kaspersky i fejlsikret tilstand

April 29

Kaspersky software produkter giver sikkerhedsbeskyttelse af både hjem og kontor computere i form af omfattende anti-virus og spyware produkter, samt password ledere og identitet beskyttelse. Indtastning computeren i fejlsikret tilstand tillader brugeren at få adgang til de grundlæggende værktøjer og funktioner uden at skulle navigere gennem uvedkommende processer, der lancere med Windows-operativsystemet. Processen med at komme ind på computeren i fejlsikret tilstand og afinstallere Kaspersky software tager et par skridt, der kan udfyldes af de fleste computerbrugere.

Instruktioner

1 Luk alle programmer, der kører, og genstart computeren. Hold eller gentagne gange trykke på "F8" -tasten, når systemet begynder at starte op igen for at åbne "Avancerede indstillinger for Windows-menuen."

2 Brug pil ned tasterne til at fremhæve "Safe Mode", og tryk på "Enter" på tastaturet for at starte Windows-operativsystemet i fejlsikret tilstand.

3 Klik på "Start" knappen, og klik på "Alle programmer" liste. Naviger til "Kaspersky" program gruppe i listen. Klik på "Rediger, Reparer eller fjern" i Kaspersky gruppe programmer.

4 Klik på "OK" i Velkommen vinduet for at starte afinstallationen. Klik på "Fjern" ikonet i det åbne dialogboksen. Vælg "Complete Uninstall" og klik på knappen "Næste".

5 Klik på knappen "Fjern" for at starte fjernelsen af ​​Kaspersky filer fra din computer. Klik på "OK" knappen i "Afinstallation Complete" vinduet for at afslutte afinstallationen. Klik på "Ja" for at genstarte computeren og fuldføre afinstallationen. Du kan vælge at genstarte computeren på et senere tidspunkt; dog vil afinstallere ikke være fuldstændig, før computeren genstartes.