Sådan udskrives et PDF-dokument med Duplex

April 26

Sådan udskrives et PDF-dokument med Duplex


Udskrivning af flere ensidig PDF-sider optager papir og en masse tid. For at afhjælpe dette problem, de fleste mennesker først udskrive de ulige sider. Derefter kan de vende de ulige sider igen og udskrive de lige sider på hver sin side. Dette er en innovativ idé, men stadig meget tidskrævende. Duplex henviser til kapaciteten til at udskrive automatisk på begge sider af papiret. Du kan aktivere duplexudskrivning på blot et par minutter.

Instruktioner

1 Find og åbne PDF-dokument.

2 Klik på "Udskriv" eller printerikonet øverst af PDF-dokumentet. Klik på knappen "Egenskaber" placeret på højre side af vinduet Udskriv.

3 Find de tre faner øverst i vinduet "Egenskaber" mærket "Setup", "Egenskaber" og "Color". Klik på fanen "Funktioner". Denne fane kan du vælge udskrivningen adfærd, de sider pr ark, plakat trykkeri, vandmærke type, antal kopier, og en mulighed for at vælge at udskrive startsiden.

4 Klik på afkrydsningsfeltet til venstre for muligheden "tosidet udskrivning." Den "To-sidet udskrivning Margin" vises med muligheder for, hvordan at behandle margenerne på siden. Valgmulighederne er "Do Not Reducer Content Size" (kan oprette yderligere sider) og "Reducer indhold til Fit mindre område" (side layout uændret). Klik på knappen ved siden af ​​"sidelayout uændret." Klik på "OK" for at gå tilbage til afsnittet "Dokumentindstillinger" på "Egenskaber" side.

5 Find "tosidet udskrivning", og se på mulighederne nedenunder det. Mulighederne er "Book" og "Tablet." "Bogen" option udskriver duplex-sider på hver side af siden fra venstre mod højre. De "tablet" option udskriver duplex-sider på hver side af siderne fra top til bund. Klik på den relevante knap til trykning valg. Klik på "OK" nederst i højre side af "Egenskaber" vinduet. Dette beder starten af ​​trykprocessen.


relaterede artikler