Sådan Saml en computer bundkort

June 25

Sådan Saml en computer bundkort


En computer bundkort er hjertet i enhver computer system. Bundkortet er, hvad forbinder det hele sammen. Bundkortet er én del og ikke behøver at blive samlet, men de andre dele af computeren skal samles på bundkortet. Bundkort kan have et stort udvalg af forskellige forbindelser type, så ved hjælp af bundkortets manual vil være påkrævet, hvis du ikke er bekendt med eller har problemer med en bestemt forbindelse.

Instruktioner

1 Skru bundkort indehavere på de matchende huller på computeren sagen. Sæt bundkortet på toppen af ​​de små metal holdere. Skru bundkortet på holderne gennem de matchende huller i bundkortet.

2 Løft processoren bar og sæt processoren i matchende torv med stifter eller huller, som linje op med processoren. Der bør være et hjørne på chippen og bundkortet område, der mangler en tap og hul, så du ved, hvordan du placerer chippen.

3 Skub RAM lige ned i hukommelsesstik, indtil den klikker, og fanerne pop ud på hver side af de slots.

4 Tilslut en harddisk kabel fra harddisken stikket på bundkortet til harddisken. Skub alle kort, såsom video eller lydkort, ind i kortpladser på bagsiden af ​​bundkortet og skru kortene på sagen.


relaterede artikler