Sådan installeres en Lexmark X85 printer uden en installations-cd

June 14

Sådan installeres en Lexmark X85 printer uden en installations-cd


Lexmark X85 er en kompakt printer, der ikke kun udskriver, men den indeholder en scanner på toppen af ​​maskinen. Med scannerglaspladen du kan billedet dokumenter og billeder til at gemme på din harddisk, eller du kan lave kopier uden at gå til en kopi butik. Hvis du har haft din X85 eller har arvet det fra en anden, er der en god chance for installations-cd'en forsvandt for længe siden. Heldigvis med internettet kan du stadig hente driverne til X85 på din computer.

Instruktioner

Installation af X85

1 Tænd din Lexmark X85 printer og starter din computer. Sørg for, at kablet der forbinder printeren og computeren er sikkert på plads i begge ender.

2 Åbn din internetbrowser og skriv www.lexmark.com ind i URL-vinduet. Før musen hen over "Downloads" fanen, indtil drop-down menu vises. Klik på "Driver Finder" valgmulighed.

3 Skriv "X85" i søgevinduet øverst på siden. Vent søgeresultaterne for at trække op Lexmark X85. Klik på "Downloads" fanen for X85 side, og vælg derefter den korrekte driver til dit operativsystem.

4 Følg vejledningen på skærmen for førerens installation. Når driverne er færdig med at downloade og installere på din computer, kan du begynde at bruge X85.


relaterede artikler