Sådan Slet flere fotos på Facebook

December 8

Sådan Slet flere fotos på Facebook


Facebook indeholder et fotoalbum skabelse funktion, der giver dig mulighed for at uploade billeder til din profil til at dele med venner. Den indstilling kan du overføre flere fotos samtidigt til Facebooks hjemmeside. Omvendt Facebook giver dig også mulighed for at slette flere billeder på én gang med albummet redigering funktion. Dem, der ikke akklimatiseret til processen, men kan have problemer med at rydde fotos, da nogle af Facebooks foto album-redigering links er små og svære at få øje på. Find de rigtige links for at finde dit album s tilpasning side.

Instruktioner

1 Besøg Facebooks hjemmeside og logge ind på din konto.

2 Klik på "Profil" i øverste højre hjørne på siden for at se din profil.

3 Klik på linket "Billeder" under dit profilbillede på venstre side af hjemmesiden.

4 Klik på det album, som du vil slette flere fotos. Albummets fotos vises.

5 Klik på linket "Rediger album" over billederne. Der vises en dialogboks med grundlæggende muligheder.

6 Klik på "Billeder Edit" linket nederst til venstre i dialogboksen. Albummet-redigering vises. Du kan også klikke på "Slet album" valgmulighed i bunden af ​​dialogboksen for at slette alle billeder i albummet.

7 Klik på boksen "Slet billede" under hvert billede, du vil slette.

8 Klik på "Gem ændringer" nederst i albummet-redigering side til at slette de valgte fotos.


relaterede artikler