Den bedste trådløse ADSL modemmer & Routere

March 23

Den bedste trådløse ADSL modemmer & Routere


Ifølge Webopedia.com, ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) er den mest almindelige form for DSL brugt i Amerika. ADSL giver mulighed for høj hastighed, bredbåndsforbindelse, der kan endda bruges i et trådløst netværk. ADSL kræver en bestemt type modem og router designet til at håndtere sådan en højhastighedsforbindelse. Kendskab til nogle af de bedste modemer og routere til rådighed for din ADSL setup vil sikre at du får mest muligt ud af din high-speed internet-forbindelse.

Modem Leveres

Ofte gange, når du køber din ADSL service, din Internet Service Provider (ISP) vil tilbyde at lade dig leje, købe eller låne en kompatibel modem fra dem. Mens dette kan spare dig tid og penge, kan det ikke være den bedste løsning, hvis du har et valg. Mens ikke to virksomheder har nøjagtig samme politik, nogle tilbyder gode modemer mens andre tilbyder sub-par modemer du ville være bedre stillet undgå. Hvis din internetudbyder tilbyder dig et modem skal du først se om du kan finde nogen anmeldelser for det online før afsætter til køb eller leje. Også, hvis du allerede har en router i tankerne er du nødt til at sørge netop dette modem fungerer godt med det.

Netcomm 3G18Wn 3G USB 11n trådløs router

Den Netcomm 3G18Wn er et godt afrundet router kompatibel med ADSL-forbindelser. Denne enhed omfatter Wi-Fi-funktioner, hvilket betyder at du vil være i stand til at nyde trådløs tilslutning. Denne enhed understøtter standarden 802.11n ydeevne senest i maj 2010. modem har en indbygget firewall, nem webbaseret opsætning og evnen til også at arbejde med kabelmodem og 3G-netværk. Cnet Australien gav denne router en editor rating på 8,7 ud af 10.

Billion BiPAC 7300N Udkast 802.11n ADSL2 + / Broadband Router

Selv om det ikke kan være den smukkeste udvalg til rådighed, Billion 7300N er et modem / router kombination enhed, der er udstyret med både et stykke hardware. Denne hurtige enhed understøtter 892.11n trådløs teknologi med data hastigheder op til 300Mbps. Ifølge Cnet.com, opsætning blot kræver, at du tilslutter den og lade computeren til automatisk at konfigurere din enhed. Denne combo enhed understøtter den hurtigste form for ADSL til rådighed i maj 2010, ADSL2 +.

Kombination Units

Ifølge PCWorld.com, er der ingen grund til at købe enhederne hver for sig, da mange modeller omfatter både et modem og en router i ét stykke hardware. En fordel ved en sådan enhed er, at både modemmet og routeren er garanteret til at arbejde ordentligt sammen. Desuden vil det være mindre forvirrende at oprette bare et stykke hardware, end at finde ud af at oprette en separat modem og router. Også, når det drejer sig tid til en opgradering du opgraderer begge enheder i stedet for bare dit modem eller en router.


relaterede artikler