Sådan oprettes en PDF fra Access rapporter

October 8

PDF står for Portable Document Format og blev skabt 1993 af Adobe for at gøre det nemt at dele filer på tværs af flere systemer. Den største fordel ved en PDF er, at dokumentet faktisk ikke kan ændres i dette format uden brug af en særlig PDF editor. Dette skyldes, at en PDF er simpelthen et billede af et trykt dokument. Hvis du bruger MS Access som din database og har brug for at køre rapporter for forvaltningen af ​​din virksomhed, vil det behoove dig at køre rapporterne som PDF-filer for at sikre, at du holder dataintegritet.

Instruktioner

1 Download gratis Primo PDF konverter (primopdf.com). Dette program vil føje konverteren til listen over tilgængelige printere, så du kan lave PDF-dokumenter. Dobbeltklik på installationsfilen og følg set-up for at installere filen.

2 Åbn MS Access og køre rapporten som normalt. Hver database er sat op forskelligt, så sørg for at du kører den rigtige rapport inden for parametrene for din database.

3 Klik på ikonet Windows i øverste venstre hjørne af siden for Access 2007, eller klik på menuen "Filer" og rul ned til "Udskriv" på Access 2003, når rapporten er åbnet. Rul ned til Udskriv.

4 Når Print åbnes, skal du klikke på pilen i rullemenuen ved siden af ​​Printer Valg og vælg "Primo PDF." Klik på "OK". Primo PDF åbnes. Klik på opløsningen for din PDF. Hvis du ikke ønsker at gemme filen på standardplaceringen, skal du klikke på knappen ved siden af ​​Gem som placering og find den mappe, du vil gemme i.

5 Klik på "Opret PDF" for at gemme den nye PDF-fil.

TIPS

  • Primo PDF giver dig mulighed for at oprette dokumenter, som vil blive læst over en computerskærm, udskrives, eller i en præsentation. Vælg brug for din rapport for at få den bedste kvalitet PDF du kan.
  • Sørg for at du sletter PDF, efter at du bruger det, da dette vil være en kopi af en rapport, der er korrekte på dette tidspunkt. Når nye data indtastes i databasen, kan rapporten ændre sig. Du vil altid ønsker at sikre, at du arbejder med de korrekte data

relaterede artikler