Sådan oprettes gratis personlige Websites

December 23

Sådan oprettes gratis personlige Websites


Oprettelse af en gratis tilpasses hjemmeside uden nogen teknisk viden er hurtigt og nemt. Med forudindstillede temaer, træk og slip funktioner, widgets og e-handel muligheder, kan du bygge en professionelt udseende hjemmeside helt gratis. Hosting-servere, der tilbyder gratis web-bygning værktøjer med gratis publikation ofte begrænser lagerplads og båndbredde. Andre muligheder, der kan være begrænset er private domæne brug, footer tilpasning og side grænse. Derudover min nogle steder sætte deres egne reklamer på dine websider. Enkelte steder ikke sætte annoncer på dine sider, og nogle tilbyder opgraderinger, der vil fjerne annoncerne fra dit websted.

Instruktioner

Sådan oprettes gratis personlige Websites

1 Sådan oprettes gratis personlige Websites


Lav en liste over dine hjemmeside behov. Har du brug for en hjemmeside, der giver mulighed for et betalingssystem, såsom Paypal eller Google Checkout? Har du brug for mulighed for at tilføje videoer eller billeder? Og hvad med HTML-koder til din Twitter-feeds? At vide præcis, hvad du har brug for, vil hjælpe dig med at vælge den rigtige gratis hosting firma til at bygge din nye hjemmeside.

2 Sådan oprettes gratis personlige Websites


Vælg et navn. De fleste gratis hjemmesider ikke tillade dig at bruge dit eget domænenavn. Underdomæner er de mest almindeligt anvendte. For eksempel, i stedet for dit websteds webadresse bliver http://yourdomain.com, ville det se mere som denne: http://yourname.freesite.com.

3 Sådan oprettes gratis personlige Websites


Find en gratis hosting selskab med gode website bygning værktøjer. Nu hvor du ved, hvad du har brug for og har besluttet et navn til dit nye website, er det tid til at begynde at sætte det hele sammen. Der er mange gratis hosting virksomheder derude, og nogle er bedre end andre. Webnode.com tilbyder gratis hosting og store web-bygning værktøjer. Du får 100 MB lagerplads og 1 GB båndbredde. Det er 100 procent gratis, med opgraderingsmuligheder, og har en no-annonce politik - virksomheden ikke sætte annoncer på dine sider.

4 Sådan oprettes gratis personlige Websites


Domain navn opgraderingsmuligheder er næsten altid til rådighed med gratis hosting sites. registrere dit domæne med den gratis hjemmeside, kan dog være dyrere. Godaddy.com tilbyder domæneregistrering og til en rimelig pris. Desuden, når du køber dit domæne på GoDaddy, kan du bruge det overalt på World Wide Web. Derfor, hvis du bygge din gratis hjemmeside og derefter beslutter at opgradere med hosting selskab ved hjælp dit eget domæne, er det bedst at registrere det gennem Godaddy.com første; derefter opgradere med din hosting selskab.

5 Sådan oprettes gratis personlige Websites


Tjen penge på dit gratis hjemmeside. Nogle gratis hosting virksomheder tillader dig at placere dine egne annoncer på dit gratis hjemmeside. Det betyder, at du kan generere en indtægt fra dit websted. Der er utallige måder at tjene penge fra dit websted ved hjælp af annoncer fra forskellige forlag. Opsætning af en konto hos Google Adsense eller CJ.com vil give dig mulighed for at placere annoncer på dit websted.


relaterede artikler